Skip to main content
test
Sjukskötare, Akut- och rehabiliteringsavdelning - Sipoon kunta

Är du aktiv, positiv och är initivativtagande? Vad fint! Denna arbetsplats kan vara just för dig!

Sibbo är en växande och smidig tvåspråkig kommun där vi satsar på fungerande arbetsmetoder, högklassiga tjänster samt på att engagera och öka välbefinnandet för såväl kommuninvånarna som hela personalen. Till Sibbos akut- och rehabiliteringsavdelning. Avdelningen har 28 patientplatser. Patienterna kommer antingen hemifrån via jouren eller från specialsjukvården.

Vi söker nu en SJUKSKÖTARE fr.o.m. 1.9.2022, eller enligt överenskommelse.

ADL-rehabiliteringen av våra patienter är aktiv och vi använder digital dokumentering, vilket betyder att vår avdelning är papperslös. Vårdarbetet görs i fungerande och multiprofessionella team, och arbetet baserar sig på individuella rehabiliterande vårdplaner och respekt för patientens människovärde och rättigheter.

Vi erbjuder dig ett intressant och mångsidigt arbete, möjlighet att utveckla dina yrkeskunskaper samt stöd av en trevlig arbetsgemenskap.

Behörighetskraven för befattningen är sjukskötarexamen eller tidigare examen på institutnivå samt goda muntliga och skriftliga kunskaper i det ena inhemska språket och goda muntliga och nöjaktiga kunskaper i det andra inhemska språket. Vi värdesätter kunskaper i teamarbete och kundbetjäning samt en positiv och självständig inställning till arbete.

Villkoren för anställningsförhållandet bestäms enligt Social - och hälsovård avtal (Sote avtal),en prövotid på sex månader tillämpas. Den uppgiftsrelaterade lönen är 2682,37€ + eventuella tillägg. Arbetet är treskiftsarbete och för uppgiften krävs vaccinationsskydd som avses i 48 § i lagen om smittsamma sjukdomar. Den som väljs ska visa upp ett godtagbart utlåtande över sitt hälsotillstån.

Arbetsplatsen är belägen i Mäntsälä cirka 1 år framåt på grund av avdelningens renovering. Arbetsgivaren ordnar busstransport till Mäntsälä. Arbetsplatsen flyttar tillbaka till Sibbo till sommaren 2023.

Vänligen lämna in ansökningarna senast 17.8.2022 kl.16 via den bifogade länken eller på vår webbplats www.sipoo.fi/sv/rekry. Studie- och arbetsintyg i original ska visas upp vid en eventuell intervju.

Läs mer

http://www.sibbo.fi
https://www.sipoo.fi/sv/tjanst/akut-och-rehabiliteringsavdelning/

Mer om arbetsgivaren

Kontaktinformation

Mer information om uppgiften ger avdelningsskötare Pia Hellman, tfn. 040 191 4304, pia.hellman(at)sipoo.fi fram till 17.7. och 18.7. frammåt biträdande avdelningsskötare Yngve Blomqvist, tfn. 050 411 6834, yngve.blomqvist(at)sipoo.fi.

Lär dig mer om oss

Social- och hälsovårdsavdelningen, Akut- och rehabiliteringsavdelning

I Sibbo finns det ypperliga möjligheter till arbete och boende. Det starkt växande Sibbo erbjuder sin personal en intressant och mångsidig arbetsmiljö. Vi satsar på fungerande arbetsmetoder, högklassiga tjänster samt på att engagera och öka välbefinnandet för såväl kommuninvånarna som hela personalen. Kommunen har cirka 1 200 personer i sin tjänst. Kom och jobba med oss!


Adress: Kaakkumäentie 1-3, 04600 Mäntsälä
Sibbo kommun - Savuton työpaikka Sibbo kommun - Vastuullinen kesätyönantaja

Sinulle suositellut työpaikat