Skip to main content
test
Sjukskötare/Hälsovårdare, Öppensjukvården - Sipoon kunta

Vi söker en SJUKSKÖTARE eller HÄLSOVÅRDARE till Sibbo hälsocentralens öppenvårdsmottagning, tills 31.12.2023, med början enligt överenskommelse.

Till dina arbetsuppgifter på hälsocentralen, hör värdering av vårdbehov, mångsidigt mottagningsarbete på jour- och icke brådskande mottagningar, samt tidsbokning på mottagningen, via telefon och elektroniska källor.

Vi erbjuder dig en bra introduktion i arbetet, mångsidiga arbetsuppgifter, en möjlighet att utveckla din yrkeskunskap, samt stöd för välmående i arbetet. Alla inom teamet bidrar till att göra arbetet smidigt, inspirerar varandra och skapar tillsammans en bra stämning inom arbetsgemenskapen.

Behörighetskraven för uppgiften är sjukskötar- eller hälsovårarexamen på yrkeshögskolenivå eller tidigare examen på institutsnivå samt lämplighet för uppgiften. Därtill krävs goda muntliga och skriftliga kunskaper i det ena och tillfredsställande muntliga kunskaper i det andra inhemska språket.

Den uppgiftsrelaterade lönen är 2990,85 euro + eventuella tillägg. Villkoren för anställningsförhållandet bestäms enligt Arbets- och tjänstekollektivavtalet för Social- och hälsovårdssektorn (SH-avtalet). I arbetsförhållandet tillämpas en prövotid. Den som väljs ska uppvisa ett godtagbart utlåtande över sitt hälsotillstånd innan prövotiden tar slut. För uppgiften krävs vaccinationsskydd enligt 48 § i lagen om smittsamma sjukdomar.

Vänligen lämna in ansökningarna senast 5.12.2022 kl. 16 via den bifogade länken eller på vår webbplats www.sipoo.fi/sv/rekry. Studie- och arbetsintyg i original ska visas upp vid en eventuell intervju. Vi inleder intervjuerna redan under ansökningstiden och uppgiften besätts genast då en lämplig person har hittats, så skicka in din ansökan så snart som möjligt.

Läs mer

https://www.sipoo.fi/sv/halsovardstjanster/halsovardscentralens-tjanster/
https://www.sipoo.fi/sv/arbete/karriarberattelser/

Mer om arbetsgivaren

Kontaktinformation

Tilläggsuppgifter ger stf. avdelningsskötare Sofia Holmberg, tel. 040 191 6093, sofia.holmberg@sipoo.fi

Lär dig mer om oss

Social- och hälsovårdsavdelningen, Öppensjukvården

I Sibbo finns det ypperliga möjligheter till arbete och boende. Det starkt växande Sibbo erbjuder sin personal en intressant och mångsidig arbetsmiljö. Vi satsar på fungerande arbetsmetoder, högklassiga tjänster samt på att engagera och öka välbefinnandet för såväl kommuninvånarna som hela personalen. Kommunen har cirka 1 200 personer i sin tjänst. Kom och jobba med oss!


Adress: Jussasvägen 14, 04130 Sipoo
Sibbo kommun - Savuton työpaikka Sibbo kommun - Vastuullinen kesätyönantaja

Sinulle suositellut työpaikat