Sjukskötare, Hangö hemvård

Hakuaika päättyy  22.5.2024 15:45

Är du proffs på äldreomsorg och är du genuint intresserad av att arbeta för att främja äldres välmående, hälsa och sociala aktivitet?

Hemvården stöder och möjliggör ett tryggt och gott liv för kunderna i deras eget hem. Till våra utmaningar hör att ta hand om allt äldre kunder som är i allt sämre skick samt att arbeta med deras rehabilitering och att förebygga en försvagning av deras funktionsförmåga.

Vi arbetar vardagar kl. 8-16 och vi har fyra team för regelbunden hemvård samt ett bedömningsteam. I hemvårdsarbetet tillämpas ett självständigt arbetssätt. Då det gäller bedömning av kundens funktionsförmåga använder vi RAI-systemet.

Vi erbjuder dig en trevlig arbetsmiljö, stöd från en multiprofessionell arbetsgemenskap och en möjlighet att utveckla ditt arbete och din kompetens. Vi prioriterar och uppskattar utvecklande av ett nya slags verksamhetsmodeller, stärkande av personalens kompetens och upprätthållande av ett gott arbetsklimat.

Vi uppskattar erfarenhet av arbete med äldre och erfarenhet av hemvården. Vi hoppas att du har ett självständigt arbetssätt, är energisk och har en positiv inställning till utveckling.

Behörighetskrav för tjänsten är legitimerad sjukskötare.

Vi förutsätter vaccinationsskydd i enlighet med §48 i lagen om smittsamma sjukdomar samt intyg över tuberkulosutredning enligt §55.

Från och med 1.1.2024 ska den anställda uppvisa sitt straffregisterutdrag enligt 28 § i lagen 741/2023 i syfte att utreda brottslig bakgrund hos personer som arbetar med äldre.

I Västra Nylands välfärdsområde begärs ett narkotikatest av den person som valts till en arbetsuppgift genom slumpmässigt urval enligt rusmedelsprogrammet.

Uppgiften förutsätter goda muntliga och skriftliga kunskaper i det ena inhemska språket samt nöjaktiga kunskaper i det andra inhemska språket. Det krävs att man har körkort för att befattningen ska kunna skötas. Användning av egen bil är önskvärt.


De anställdas välbefinnande är viktigt för oss och du får en förmån på 200€ per år som du enligt dina önskemål kan använda till kultur-, välfärds-, idrotts- eller kollektivtrafikförmåner. Vi värdesätter balansen mellan arbete och fritid.

Yhteystiedot

Ytterligare upplysningar ger: Monica Mattila-Ekholm 0407482318, monica.mattila-ekholm@luvn.fi

Hae työpaikkaa

Kaikki organisaation avoimet työpaikat

Työnantaja Kom och skapa Finlands bästa välfärdsområde! Vårt mål är att varje västnylänning ska ha möjlighet till ett lyckligt och gott liv, från det första besöket på barnrådgivningen till de sista levnadsdagarna. Vi utvecklar tjänsterna tillsammans med personalen och invånarna. Då hittar vi lösningar som lämpar sig just för oss. När vi förenar allas starka sidor och kompetens har vi fina förutsättningar att lyckas med vårt mål.  Vi betjänar 475 000 invånare i Esbo, Grankulla, Hangö, Högfors, Ingå, Kyrkslätt, Lojo, Raseborg, Sjundeå och Vichtis. Välfärdsområdet har nästan 10 000 anställda. Vårt mål är en kompetent och mångfaldig personal som återspeglar hela västra Nylands befolkningsstruktur. Vid rekrytering främjar vi jämlikhet och jämställdhet. Tvåspråkighet är en rikedom och vi värdesätter kunskaper i de båda inhemska språken. Västra Nylands välfärdsområde är en rökfri arbetsmiljö. Vi värdesätter balans mellan arbete och fritid. Västra Nylands välfärdsområde – För att västnylänningarna ska må bra Tutustu työnantajaan

Kuntarekryn somekanavissa jaetaan avoimia työpaikkoja ja hyödyllisiä työnhakuvinkkejä. Ota @kuntarekry seurantaan Facebookissa, Instagramissa, LinkedInissä, X:ssä ja TikTokissa!