Sjukskötare - Lohjan kaupunki

Vi söker en sjukskötare till Lojo hälsovårdscentral till en visstidsanställning till och med 28.2.2022.

Sjukskötarens arbete är mycket självständigt, men utmärkt teamkompetens är nödvändig med tanke på arbetet. Arbetet består av brådskande och icke-brådskande patientarbete.

Vi ser gärna att sökanden har en god attityd i patientarbete, flexibilitet och uthållighet. I arbetet ingår mycket arbete per telefon och det nyaste i vårt arbete är att hålla distansmottagningar.

Erfarenhet av mottagningsarbete och goda IT-färdigheter samt språkkunskaper är meriterande.

Behörighetsvillkor: Legitimering enligt lagen om yrkesutbildade personer inom hälso- och sjukvården (559/94).

Grundlön är 2514,51 €/mån., enligt AKTA. I befattningen iakttas en prövotid som är hälften av anställningens längd. Den valda ska lämna in ett intyg över sitt hälsotillstånd från Keski-Uudenmaan Työterveys Oy:s verksamhetsställe i Lojo. Av de anställda krävs ett vaccinationsskydd enligt 48 § i lagen om smittsamma sjukdomar.

Intervjuerna hålls veckan 4.

Mer information ges av:
avdelningsskötare Johanna Grotell tfn 044 374 0414, johanna.grotell@lohja.fi

Lojo stad är en rökfri arbetsplats.

Mer om arbetsgivaren

Vi ber att sökande i fösta hand lämnar in en elektronisk ansökan på adressen www.kuntarekry.fi inom utsatt tid. Du kan också lämna in en skriftlig ansökan senast 27.1.2021 kl. 15.00 till adressen: Lojo stad/Lojo rekrytering, PB 71, 08101 Lojo. Märk kuvertet LOH-09-1-21. Skriftliga ansökningar återsänds inte.

Lojo stad, Läkar- och skötartjänster
Adress: Ojamogatan 36, 08100 Lohja

Lohjan kaupunki - Savuton työpaikka