Skip to main content
test
Sjukskötare, moderskapsvikariat - Kemiönsaaren kunta

Vi söker en sjukskötare för moderskapsvikariat, med nuvarande placering inom Vård i hemmet norr.

Inom vård i hemmet jobbar vi mångprofessionellt i ett arbetsteam som består av sjukskötare, fysioterapeut, närvårdare och vårdbiträden som är drivna, sakkunniga och intresserade av nya utvecklingsmöjligheter. Vi värdesätter att du i ditt klientarbete är ärlig, ödmjuk och lyssnar på klientens behov. Vi söker en person som har lätt för att samarbeta, som har ett genuint intresse för att arbeta med äldre människor och som kan ta egna initiativ. Vi söker en kollega som är en peppande, lojal och hjälpsam och som ställer upp för andra och löser problem på ett effektivt och kunnigt sätt.

Uppgiften kräver vaccinationsskydd i enlighet med 48§ i Lag om smittsamma sjukdomar (1227/2016).

Kompetenskrav: Sjukskötarexamen, gärna med inriktning i t.ex. inre medicinsk sjukvård eller annan lämplig inriktning. Du ska ha utmärkta kunskaper i det ena inhemska språket, goda kunskaper i det andra inhemska språket.

Prövotid: 2 månader.

Tveka inte att söka!

Läs mer

https://www.kimitoon.fi/social-_halsovard/aldreservice/vard_i_hemmet
https://www.visitkimitoon.fi/

Mer om arbetsgivaren

Kontaktinformation

äldreomsorgschef Eva Manelius, tfn 044 5260 709 eva.manelius@kimitoon.fi

Lär dig mer om oss

Kimitoöns kommun, Omsorgsavdelningen

Kimitoön är en dynamisk, tvåspråkig skärgårdskommun i Egentliga Finland med 6 700 invånare. Vi vill tillsammans främja kommunens livskraft och våra invånares välfärd. En liten kommuns fördel är att servicen finns nära tillgänglig och att samarbetet mellan olika aktörer är smidigt. Vi erbjuder dig en möjlighet att jobba nära havet och den vackra naturen.

Kimitoöns kommun är en rökfri arbetsplats.


Adress: Kimitoön, 25700 Kemiö
Kimitoöns kommun - Savuton työpaikka

Sinulle suositellut työpaikat