Sjukskötare, Pargas hälsostation

Hakuaika päättyy  17.6.2024 23:59

Egentliga Finlands välfärdsområde söker sjukskötarvikarie till mentalvårds- och missbrukartjänster.

Uppgiften omfattar lågtröskelmottagning av kommuninvånare inom mentalvård/krisvård samt substitutionsbehandling av opiodberoende och olika rusmedelsbedömningar/uppföljningar. Sjukskötaren är en del av det mångprofessionella mentalvårds- och missbrukarteamet. Patienterna hänvisas till sjukskötare främst via bedömningen av vårdbehov vid den öppna hälsovården eller via annan myndighet, t.ex. via vårdpersonal på hälsovårdscentral, barnskyddet eller specialsjukvården.

Vi värdesätter kontinuerlig utvärdering och utveckling av det egna arbetet samt goda kommunikationsfärdigheter. Flexibilitet, stresstålighet och initiativförmåga är meriterande. Om du känner igen dessa egenskaper hos dig själv, kan du vara den vi vill ha med i vår arbetsgemenskap.

Behörighetskravet är legitimerad sjukskötare enligt lagen om yrkesutbildade personer inom hälso- och sjukvården (559/94). Arbetet kräver kunskaper i både finska och svenska.

Den primära placeringen är vid Pargas hälsostation. Vikariatets planerade längd är 1.8.2024 - 31.5.2025.

Vi erbjuder trevliga arbetskamrater, introduktion till arbetsuppgiften, goda interna och externa utbildningsmöjligheter samt handledning. Arbetet utförs dagtid på vardagar.

Lönen och de övriga anställningsvillkoren bestäms enligt SH-avtalet. Prövotiden är sex månader

För att främja välbefinnandet erbjuds anställda inom Varha Smartum-förmån för motion, välbefinnande, kultur eller arbetsresor. År 2024 är förmånen 250 euro.

Vi följer kraven i 48 § infektionssjukdomslagen om vaccinationsskydd för anställda, som gäller för dem som arbetar på kund- och patientinrättningar på socialvårdens och hälsovårdens verksamhetsenheter.


Lisätietoja

http://varha.fi

Yhteystiedot

Linda Sjöberg tel. 040 578 6661 / linda.sjoberg@varha.fi, eller Minna Mild tel. 044 772 3646 / minna.mild@varha.fi.

Att lämna in ansökan: Ansökan ska lämnas via det elektroniska ansökningsformuläret

Hae työpaikkaa

Kaikki organisaation avoimet työpaikat

Työnantaja Vi är en arbetsplats för cirka 23 000 experter – en av de största arbetsgivarna i vårt land. Vi ser till att alla en halv miljon människor inom vårt område får de social- och hälsovårdstjänster de behöver och vi tryggar räddningsväsendet. Vi arbetar med viktiga frågor som berör alla! #ViGörEttGottJobb Tutustu työnantajaan