Sjukskötare till östra hemvården - Porvoon kaupunki

Sjukskötare till östra hemvården - Porvoon kaupunki

Social- och hälsovårdssektorn i Borgå stad söker till hemvården en sjukskötarvikarie / hälsovårdarvikarie för tiden 1.8.2019 - 31.8.2020 eller enligt överenskommelse. Arbetet sker i första hand inom östra hemvården. Arbetet är i huvudsak dagarbete.

Behörighetsvillkoren är legitimerad sjukskötare / hälsovårdare. Vi förutsätter erfarenhet av sjukvård, förmåga att jobba självständigt och flexibelt samt vilja att vara med och utveckla ny verksamhet. Körkort är nödvändigt.

Vi uppskattar erfarenhet inom äldreomsorg. Sjukskötarens arbete kräver en god förmåga för växelverkan och teamarbete samt en innovativ och motiverad arbetsattityd. Kunskaper i båda inhemska språken räknas som merit.

För uppgiften krävs vaccinationsskydd som avses i 48 § i lagen om smittsamma sjukdomar.

Den som väljs ska visa upp ett godtagbart utlåtande över sitt hälsotillstånd innan prövotiden går ut. Prövotiden är 6 månader. Uppgiftsspecifika lönen är 2577,20 €/mån.

Skicka din ansökan senast 23.7.2019 kl. 15 via länken Sök nu!

Läs mer

http://www.borga.fi/hemvard

Ytterligare information ger hemvårdsledare Ann-Catrin Tapanainen tfn 0400 690 983, ann-catrin.tapanainen@porvoo.fi

Östra hemvården
Adress: Borgå

Vackra och historiska Borgå är en stad som hela tiden växer och utvecklas. Borgå är också drömmarnas hemstad för över 50 000 invånare.
Levande tvåspråkighet, omfattande serviceutbud och läget som metropolområdets östra centrum gör vår stad till en lockande arbetsplats och bostadsort.
Borgå stad sysselsätter ca 3 500 personer i mångsidiga uppgifter och är den största arbetsgivaren i östra Nyland. Vi satsar på våra anställdas välbefinnande, erbjuder mångsidiga motionsmöjligheter och uppmuntrar våra anställda att utveckla sina egna kunskaper och arbetsuppgifter. Borgå stad är en rökfri arbetsplats.
Sök till oss. Människorna gör staden!

Mer om arbetsgivaren