Sjukskötarvikarie, inhopp - Mustasaaren kunta

Sjukskötarvikarie, inhopp - Mustasaaren kunta

Vi behöver sjukskötarvikarie för kort tid, inhopp (1-12 dagar), inom närsjukhuset. Korsholms närsjukhus omfattar akutvårdsavdelning, rehabiliteringsavdelning och vårdhem. I nära anslutning till akutvårdsavdelningen verkar Korsholms hemsjukhus. Akutvårdsavdelningen har 26 platser, rehabiliteringsavdelningen 14 platser och vårdhemmet 6 platser.

Behörighetsvillkor enligt lagen om yrkesutbildade personer inom hälso- och sjukvården (554/94), sjukskötarexamen. Vi beaktar även studerande.

Mer om arbetsgivaren

Akutvårdsavdelningsskötare Gunilla Grankull, tfn 044 7271221, gunilla.grankull@korsholm.fi. och rehabiliteringsavdelningsskötare Elisa Strandberg, tfn 044 727 1223, elisa.strandberg@korsholm.fi

Korsholms kommun, Närsjukhuset
Adress: Monavägen 9, 65610 Mustasaari

Korsholms kommun är en tvåspråkig landsbygds- och skärgårdskommun i Vasaregionen med 19 400 invånare. Vårt strategiska mål är att vara växande och viljestark. I Korsholm är invånarna i centrum. Vår välfärd bygger på delaktiga och engagerade Korsholmare. Korsholms kommun erbjuder service av hög kvalitet, mångsidiga och unika boendemiljöer, ett rikt socialt kapital, välmående företag och en sund ekonomi. I Korsholm är det nära överallt: till naturen, till servicen, till arbetsplatsen och ut i världen. Korsholms kommun har ca 1600 anställda inom olika sektorer. Välkommen med din ansökan till oss!

Hälsovårdscentralerna inom samarbetsområdet för primärvården i Korsholm och Vörå erbjuder full service. Vi har bl.a. laboratorium, röntgen, tal-och fysio- och ergoterapi, geriatrisk poliklinik samt akut- och rehabiliteringvård.