test

Vi är stolta över våra mångsidiga social- och hälsovårdstjänster och vårt mod att förnya tjänsterna fördomsfritt tillsammans med invånare i olika åldrar. Vi satsar på arbetets kvalitet och personalutveckling. Människan och en smidig vardag är viktiga för oss.

Social- och hälsovårdssektorn i Borgå stad söker en sjukskötare till hemvården till ordinarie arbetsavtalsförhållande. Jobbet börjar enligt överenskommelse.

"Om jag är helt ärlig hade jag inte kunnat föreställa mig att jobba med äldre personer, men det här har varit ett av mina bästa val. Nu har jag en sådan känsla att jag inte lämnar det här jobbet innan jag går i pension. Nu gör jag dagarbete och har jour bara fem veckoslut per år. För mig är det här som en dröm! Mitt arbete är mångsidigt: jag sköter klientens grundläggande vård, tar blodprov, gör sårvård, samtalar med klienten - vi har ansvar för klientens hela hälsa." - sjukskötare Cecilia, https://www.borga.fi/anstallda-och-vikarier-berattar

Behörighetsvillkoren är legitimerad sjukskötare.

Vi förutsätter erfarenhet av sjukvård, förmåga att jobba självständigt och flexibelt samt vilja att vara med och utveckla ny verksamhet. Vi uppskattar erfarenhet inom äldreomsorg.

Sjukskötarens arbete kräver en god förmåga för växelverkan och teamarbete samt en innovativ och motiverad arbetsattityd. Kunskaper i båda inhemska språken räknas som merit. Körkort är nödvändigt och det är önskvärt att du har möjlighet att använda egen bil. För uppgiften krävs vaccinationsskydd som avses i 48 § i lagen om smittsamma sjukdomar

Den som väljs ska visa upp ett godtagbart utlåtande över sitt hälsotillstånd innan prövotiden går ut. Prövotiden är 6 månader.

Uppgiftsspecifika lönen är 2634,73 €/mån. Arbetstiden är 38,15h/veckan, arbetet är dagsarbete.

Skicka din ansökan senast 7.2.2022 kl. 12 via länken Sök nu!

Mer om arbetsgivaren

Kontaktinformation

Tilläggsinformatioin ger hemvårdsledare Anne Voutilainen tfn 040 5022755.

Lär dig mer om oss

Hemvården

Vackra, historiska och samtidigt moderna och pulserande Borgå är en livskraftig hemstad med över 50 000 invånare, som växer och utvecklas starkt. Här arbetar vi varje dag vi tillsammans för en bättre vardag och en hållbar morgondag.

Levande tvåspråkighet, omfattande serviceutbud och det centrala läget som metropolområdets östra centrum är hemligheten bakom stadens dragningskraft. Som den största arbetsgivaren i Östra Nyland sysselsätter Borgå cirka 3 500 personer.

Det är viktigt för oss att var och en känner sig uppskattad. Ett meningsfullt arbete är grunden för vår personals välbefinnande. Vi uppmuntrar aktivt var och en att utveckla det egna kunnandet och arbetsbeskrivning. Hos oss hittar var och sin drömarbetsplats. Välkommen till Borgå – här gör människorna staden


Adress: Borgå, 06100 Porvoo
Borgå stad - Savuton työpaikka

Sinulle suositellut työpaikat