Skip to main content
test
Skolgångshandledare - Porvoon kaupunki

Är du nyfiken, öppen och motiverad? Om du dessutom är intresserad av att vara med och utveckla undervisningen och lärmiljön i den tvåspråkiga staden Borgå, då är du den skolgångshandledare vi söker!

Borgå stads svenska utbildningstjänster söker två skolgångshandledare till Strömborgska skolan, för tiden 8.8.2022-16.6.2024.

Skolan är en sammanhållen grundskola för åk 1-9. Vi söker handledare till smågrupper och allmän undervisning både i åk 1-6 och 7-9. Arbetstiden är 22-32 timmar/vecka beroende på i vilka grupper arbetet sker.

Vi jobbar i team och skolgångshandledarna kan ha uppgifter i flera undervisningsgrupper. Vi prioriterar sökande med erfarenhet av att jobba med olika elevgrupper och ser flexibilitet och vilja att utveckla sin egen yrkeskunskap som merit. Vi erbjuder trevliga elever och en samarbetsvillig personal i en nybyggd skola.

Examensbetygen som visar behörigheten (skolgångshandledarbehörighet) ska uppvisas i samband med en eventuell intervju. Tidigare erfarenhet av att jobba med smågrupper, samt utbildning i första hjälp räknas som merit.

Straffregisterutdrag (504/2002) bör uppvisas innan jobbet tillträds samt ett godtagbart intyg över den valdas hälsotillstånd innan prövotiden utgår. Prövotid är 6 månader.

Skicka din ansökan senast 7.7.2022 före kl. 15 via länken Sök nu!

Tidigare ansökningar beaktas.

Läs mer

https://www.porvoo.fi/sv/fostran-och-utbildning/grundlaggande-utbildning/valkommen-till-skolan/grundskolor/stromborgska-skolan/
https://vimeo.com/601770289

Mer om arbetsgivaren

Kontaktinformation

På frågor svarar rektor Carola Wiksten, tfn 040 3507011, carola.wiksten@porvoo.fi

Lär dig mer om oss

Strömborgska skolan

Vackra, historiska och samtidigt moderna och pulserande Borgå är en livskraftig hemstad med över 50 000 invånare, som växer och utvecklas starkt. Här arbetar vi varje dag vi tillsammans för en bättre vardag och en hållbar morgondag.

Levande tvåspråkighet, omfattande serviceutbud och det centrala läget som metropolområdets östra centrum är hemligheten bakom stadens dragningskraft. Som den största arbetsgivaren i Östra Nyland sysselsätter Borgå cirka 3 500 personer.

Det är viktigt för oss att var och en känner sig uppskattad. Ett meningsfullt arbete är grunden för vår personals välbefinnande. Vi uppmuntrar aktivt var och en att utveckla det egna kunnandet och arbetsbeskrivning. Hos oss hittar var och sin drömarbetsplats. Välkommen till Borgå – här gör människorna staden.


Adress: Pepotvägen 2, 06100 Porvoo
Borgå stad - Savuton työpaikka

Sinulle suositellut työpaikat