Skip to main content
test
Skolgångshandledare - Porvoon kaupunki

Borgå är en barnvänlig stad. Vi stöder barnens uppväxt och skapar en enhetlig lärstig från småbarnspedagogiken till andra stadiet. Vi satsar på elevernas välbefinnande samt på god undervisning. Borgå stad erbjuder goda möjligheter att förverkliga högklassig undervisning i nya och mångsidiga lärmiljöer. Samarbete är viktigt i vår verksamhetskultur, vi satsar även på arbetsvälmående och utvecklar ledningssätten. Vill du vara med och skapa framtiden? Sök då till Borgå!

Svenskspråkiga grundläggande utbildnings- och gymnasieutbildningstjänster söker en skolgångshandledarvikarie till Lyceiparkens skola. Jobbet börjar snarast möjligt och fortsätter till den 4.6.2023.

Lyceiparkens skola har ca 340 elever i årskurserna 7-9. I vårt kollegium satsar vi mycket på teamarbete, i form av ämneslag och arbetsgrupper med fokus på elevens lärande och välmående. Vi söker en person som gärna jobbar i team, är intresserad av att utvecklas i sin egen yrkesroll och alltid har elevens bästa i åtanke. Din roll som skolgångshandledare är att vara en trygg vuxen som stöder, hjälper och motiverar eleverna till att lyckas på bästa sätt. Du jobbar dels med din egen elevgrupp och med i klasser i allmänundervisningen. Arbetstiden är 32h/vecka och lönen följer AKTA. I vårt team är du en av flera ämneskolleger där du bidrar med dina egna kompetenser och drar nytta av de andras.

Välkommen med din ansökan till Team Lypa!

Behörighetskravet är lämplig yrkesexamen, såsom ledare för skolgång och morgon- och eftermiddagsverksamhet eller närvårdarexamen. Erfarenhet av motsvarande arbetsuppgifter är en fördel. Lönesättningen fastställs enligt AKTA.

Examensbetygen som visar behörigheten ska uppvisas i original i samband med en eventuell intervju. Straffregisterutdrag (504/2002) bör uppvisas innan tjänsten tillträdes. Prövotid på två månader tillämpas.

Skicka din ansökan senast 31.1.2023 före kl. 12 via Sök nu länken. Vi gör intervjuer redan under ansökningstiden.

Tilläggsinformation ger rektor Johannes Nygren, rektor tfn 040 489 9548 eller johannes.nygren@porvoo.fi.

Lisätietoja

https://www.porvoo.fi/sv/fostran-och-utbildning/grundlaggande-utbildning/valkommen-till-skolan/grundskolor/lyceiparkens-skola/

Tutustu työnantajaan
  • Svenskspråkiga grundläggande utbildnings- och gymnasieutbildningstjänster, Lyceiparkens skola
  • Työpaikka
  • 491928
  • Enligt överenskommelse - 4.6.2023
  • Enligt Akta
  • 17.1.2023 - 31.1.2023 12:00
  • KuntaUusimaa

Yhteystietomme

Tilläggsinformation ger rektor Johannes Nygren, rektor tfn 040 489 9548 eller johannes.nygren@porvoo.fi

Lisätietoja

Svenskspråkiga grundläggande utbildnings- och gymnasieutbildningstjänster, Lyceiparkens skola

Kaunis ja historiallinen, samaan aikaan moderni ja sykkivä Porvoo on yli 50 000 asukkaan vahvasti kasvava ja kehittyvä elinvoimainen kotikaupunki. Meillä tehdään joka päivä yhdessä töitä paremman arjen ja kestävän huomisen puolesta.

Elävä kaksikielisyys, kattavat palvelut ja keskeinen sijainti itäisen metropolialueen keskuksena ovat Porvoon vetovoimaisuuden salaisuus.

Meille on tärkeää, että jokainen tuntee olevansa arvostettu. Työntekijöidemme hyvinvointi syntyy mielekkäästä työstä. Kannustamme oman osaamisen ja työnkuvan aktiiviseen kehittämiseen. Meiltä löytyy unelmien työpaikkoja jokaiselle. Tervetuloa Porvooseen – täällä ihmiset tekevät kaupungin.


Osoite: Biskopsgatan 3-7, 06100 Porvoo
Porvoon kaupunki - Savuton työpaikka

Sinulle suositellut työpaikat