Skolgångshandledare - Vihdin kunta

Skolgångshandledare - Vihdin kunta

Nummela skola i Vichtis är en svenskspråkig skola belägen dryga 30 min från Helsingfors. Skolan har 47 elever i åk 1 - 6 i sammansatta klasser. Skolan finns på samma gård som finskspråkiga Nummelan koulu, så trots vår litenhet har vi mycket av en stor skolas fördelar med tex många kolleger att utbyta erfarenheter med. Vi samarbetar dessutom med fler små svenska skolor via Språkönätverket. Vi har också en aktiv föräldraförening.

Vi söker en person som skulle vara intresserad av att jobba skolgånshandledare med oss. Arbetet är ett vikariat under tiden 6.8.19-30.5.20. Vi värdesätter utmärkta kunskaper i svenska, tidigare erfarenhet inom brancen, initiativförmåga, samarbetsförmåga och förmåga att arbeta i team samt god organisationsförmåga.
Behörighetskrav: enligt förordningen om behörighetsvillkoren för personal inom undervisningsväsendet (986/1998).

Tjänsten besätts från 6.8.2019. Enligt lagen om kontroll av brottslig bakgrund hos personer som arbetar med barn (504/2002) bör den som väljs till tjänst uppvisa ett straffregisterutdrag för att valet ska vinna laga kraft. Vid anställning tillämpas en prövotid på fyra (4) månader.

Om formellt behöriga saknas kan också sökande utan formell behörighet tas i beaktande.

Läs mer

http://www.vihti.fi

För mer information kontakta tf. rektor Tuomo Mäkitalo, tuomo.makitalo@vihti.fi, puh. 050 599 2560

Vihdin kunta, Sivistyspalvelut, Nummela skola
Adress: Vichtis

Vichtis är en kommun med ca 29 000 invånare ca 45 min från Helsingfors. Verksamheten är flexibel och människonära. Som arbetsgivare vill vi betona personalens ork och välbefinnande i jobbet samt kunskap. I kommunen finns 1180 arbetsgarare, välkommen med i gänget!

Mer om arbetsgivaren