Skolkurator - Raaseporin kaupunki

Skolkurator - Raaseporin kaupunki

Raseborgs stad söker en skolkurator till en tillsvidareanställning från och med 5.8.2019 eller enligt överenskommelse.

Till skolkuratorns uppgifter hör både individuell och generellt inriktad elevvård och studerandevård. Målet i arbetet är att stöda elevernas och studerandes skolgång och välmående.

Vi söker en person med god förmåga att samarbeta och som kan jobba både självständigt och i team. Arbetet förutsätter också flexibilitet och att kunna jobba i snabbt föränderliga situationer.
Vi värdesätter god kommunikationsförmåga, utvecklingsinriktat arbetssätt och starka kunskaper inom elevhälsa.

För tjänsten krävs behörighet enligt 6 paragraf i lagen om behörighetsvillkoren för yrkesutbildad personal inom socialvården 272/2005 samt erfarenhet av skolkuratorns arbete.

Arbetstiden är 38 timmar 15 minuter i veckan.
Egen bil är nödvändig.

Den som väljs skall före arbetet inleds förete företagshälsovårdens lämplighetsintyg hälsointyg samt ett brottsregisterutdrag enligt lag 504/2002. Prövotiden är 6 månader.
Raseborg är en rökfri arbetsplats.

Villkoren för anställningsförhållandet enligt AKTA.

Ledande skolkurator Maija Veskoniemi
044 760 2323

Raseborgs stad
Osoite: Raseborgsvägen 37, 10650 Tammisaari

Raseborgs stad är belägen halvvägs mellan Helsingfors och Åbo, med bra boende, kommunikationer och pendlingsmöjligheter. Staden bildades 2009 av Ekenäs stad, Karis stad och Pojo kommun. Staden har omkring 28 000 invånare, varav 65 procent är svenskspråkiga och 31,5 procent finskspråkiga. Den natursköna skärgården, bruken i Billnäs och Fiskars samt Svartå slott är utmärkande för staden. Här är tryggt att leva och bo. Staden är regionens största arbetsgivare med cirka 1 900 anställda. Staden är en rökfri arbetsplats.

Tutustu työnantajaan