test
Skolpsykolog (390002) för åk 7-9 och gymnasiet - Kauniaisten kaupunki

Grankulla stad söker en motiverad och initiativrik skolpsykolog som tycker om att arbeta med ungdomar i årskurserna 7-9 och i gymnasiet. Elevantalet i vårt Svenska skolcentrum är 640 där skolorna är belägna. Vi söker dig som är engagerad och strukturerad i ditt arbete, men har förmåga att snabbt kunna omprioritera arbetsuppgifterna vid oförutsedda händelser.

Vi förutsätter att du är en legitimerad psykolog med goda språkkunskaper i svenska. Du är intresserad av att arbeta för ungas välmående tillsammans med vårt elevvårdsteam. Du kan både arbeta självständigt och ser fördelen med teamarbete.

Vi värdesätter en skolpsykolog som har erfarenhet av att jobba med ungdomar och har kännedom om elevhälsoarbete.

Den person som utses till den nämnda befattningen ska uppvisa ett straffregisterutdrag enligt 6 § 2 mom. i straffregisterlagen (770/1993) samt ett godtagbart läkarintyg över sitt hälsotillstånd.

Läs mer

https://www.ggs.fi/
https://www.hagelstamskaskolan.fi/

Mer om arbetsgivaren

Kontaktinformation

Undervisningschef Maria Ekman-Ekebom, tfn 050 308 6262 (maria.ekman-ekebom@kauniainen.fi)

Lär dig mer om oss

Grankulla stad, Sivistystoimi, Svenskspråkig undervisning

Är du intresserad av att vara med och utveckla elev- och studerandevården i Grankulla?

Bli en del av vårt sakkunniga team som består av ytterligare en skolpsykolog, två skolkuratorer, två skolhälsovårdare och en skolläkare.

Vi erbjuder möjlighet till fortbildning och arbetshandledning samt att i viss mån utveckla arbetet enligt personligt intresse.


Adress: Västra skolstigen 1-3, 02700 Kauniainen
Grankulla stad - Savuton työpaikka

Sinulle suositellut työpaikat