Skip to main content
test
Skolsekreterare - Kauniaisten kaupunki

Vi söker en motiverad och engagerad skolsekreterare till vårt kunniga skolförvaltningsteam. Tillsammans med dig arbetar två skolsekreterare inom det finskspråkiga och två inom det svenskspråkiga utbildningsväsendet.

Skolsekreterarens arbete består av teamarbete. Två sekreterare delar på de administrativa uppgifterna inom den finskspråkiga grundläggande utbildningen och gymnasieutbildningen och två sekreterare delar på de administrativa uppgifterna inom den svenskspråkiga grundläggande utbildningen och gymnasieutbildningen. Uppgifterna utförs även tillsammans över språkgränserna.

Den här skolsekreterarbefattningen är ny och arbetet kommer även att utformas utifrån kunskaperna och erfarenheterna hos den person som anställs. I arbetet ingår uppgiftsområden över språkgränserna och därför ska den som väljs ha minst goda kunskaper i både finska och svenska. I arbetet ingår även att vid behov vikariera för skolsekreterarna vid andra skolor, men i början av anställningen är din fasta arbetsplats i Hagelstamska skolan.

Vi uppskattar att du har kunskaper i elev-, ekonomi- och personalförvaltning, erfarenhet av att arbeta som skolsekreterare och kännedom om elevförvaltningssystemet Primus. Dessutom önskar vi att du har initiativförmåga och god social kompetens samt att du är flexibel.

Behörighetskravet är lämplig yrkeshögskoleexamen (tradenom) eller tidigare motsvarande examen på institutsnivå. För att styrka din behörighet ska du uppvisa studiebetyg i samband med en eventuell intervju.

Uppgiften är till att börja med en visstidsanställning. Vi tillämpar sex månaders prövotid på befattningen.

Mer om arbetsgivaren

Kontaktinformation

förvaltningsassistent Anna Viitanen, tfn 050 524 0912
anna.viitanen@kauniainen.fi

Lär dig mer om oss

Bildningssektorn

Grankulla är en aktiv, tvåspråkig och levnadsglad stad med drygt 10 000 invånare. Här är avstånden korta och samhörigheten stark, och många av invånarna kallar sin hemstad för en by. Enligt undersökningar bor Finlands nöjdaste invånare i Grankulla. I villastaden är det alltid nära till naturen och vi främjar en ekologiskt hållbar utveckling i all verksamhet.

Vi cirka 700 personer som jobbar i Grani vill gärna ha dig med i vår arbetsgemenskap. Vi erbjuder dig en flexibel och lärvänlig arbetsmiljö där du uppmuntras att experimentera, utvärdera och lära dig nytt. Tillsammans garanterar vi att kvaliteten på stadens service är hög även i framtiden.

Som arbetsgivare understöder vi distansarbete i de uppgifter där det är möjligt. Som arbetstagare får du utnyttja mångsidiga personalförmåner inom till exempel motion, kultur och välmående. Du kan dessutom skaffa en tjänstecykel.


Adress: Västra skolstigen 1-3A, 02700 Kauniainen
Grankulla stad - Savuton työpaikka

Sinulle suositellut työpaikat