Socialarbetare - Loviisan kaupunki

Socialarbetare - Loviisan kaupunki

Vi söker en socialarbetare till vuxensocialt arbete. Socialarbetaren arbetar som en del av vuxensocialarbetsteamet I teamet för vuxensocialt arbete jobbar tre socialarbetare och fyra socialhandledare samt en immigationskoordinator.

Vi erbjuder arbetshandledning samt ett fungerande samarbetsnätverk. Dessutom kan arbetstagaren vid behov använda stadens elbil under tjänstetid. Behörighetskrav för uppgifterna som socialarbetare är högre högskoleexamen, i vilken ingår eller utöver vilken fullgjorts huvudämnesstudier i socialt arbete eller universitetsstudier i socialt arbete motsvarande ett huvudämne (Lag om yrkesutbildade personer inom socialvården, 817/2015). Arbetsuppgifterna förutsätter goda muntliga och skriftliga kunskaper i de båda inhemska språken.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet och vid följande kompetenser:

Du är lugn och stabil och förhåller dig på ett sätt som är anpassat till situationen. Du har förmåga att ta egna initiativ och driva ditt arbete framåt samt är flexibel i ditt arbetssätt, ser möjligheter i förändringar och har lätt för att ställa om efter ändrade omständigheter.

Vi vill att du ska vara med och bidra i utvecklingen av vårt arbete och vi söker dig som är lojal och samverkansinriktad med en mycket god samarbetsförmåga och med ett starkt engagemang för människor och deras situation.

Vill du växa med oss i en vacker stad där din insats verkligen gör skillnad - Varmt välkommen in med din ansökan!

Lön och arbetstid enligt AKTA. Den uppgiftsrelaterade lönen för en behörig socialarbetare är 3 430 € i månaden. Till tjänsten vald bör innan valet bekräftas uppvisa ett godtagbart läkarintyg över sitt hälsotillstånd. En prövotid på sex månader tillämpas.

Läs mer

http://www.lovisa.fi

Mer om arbetsgivaren

Ledande socialarbetare Johnny Haataja, johnny.haataja@loviisa.fi, tfn 0440 555 474
Servicechef Päivi Sippula, paivi.sippula@loviisa.fi, tfn 040 188 3654

Grundtrygghetscentralen
Adress: Öhmansgatan 4, Lovisa, 07900 Loviisa

Kom och jobba i Finlands bästa småstad!

I Lovisa bor 15 000 aktiva och deltagande invånare. I Lovisa hittar du en havsnära boendeidyll, livskraftiga byar och en fridfull natur. Stadens cirka 1 000 anställda erbjuder människonära och företagsvänlig service på två språk.

Lovisa stad är en rökfri arbetsplats.