Socialarbetare - Sipoon kunta

Är du intresserad av ett nytt jobb inom socialarbetet för barnfamiljer? Ett jobb där du får utföra ett effektivt socialarbete samt vara med om att utveckla processen för ett systematiskt arbetssätt tillsammans med vårt professionella och glada team.

Vi söker just dig till en ordinarie tjänst som SOCIALARBETARE. Arbetet inleds 16.11.2020 eller enligt överenskommelse.

Vi erbjuder dig en trivsam arbetsmiljö och en trevlig arbetsgemenskap, stöd av en chef som är närvarande i vardagen samt en möjlighet att utveckla din yrkeskunskap. Våra arbetslokaler är ljusa och moderna, de anställda har egna arbetsrum och arbetsredskapen är tidsenliga. Du har också möjlighet att jobba på distans. Hösten 2020 utbildas barnskyddsteamet och teamet för socialarbete för barnfamiljer i ett systematiskt arbetssätt. Det här är en unik möjlighet för dig att delta i verksamhetens utvecklingsprocess från första början.

Tjänsten som socialarbete ingår i teamet för socialarbete för barnfamiljer, som ansvarar för klientrelationer och bedömning av servicebehovet enligt socialvårdslagen. Teamet består av en ledande socialarbetare, tre socialarbetare, en specialsocialhandledare och en socialhandledare. Till dina uppgifter hör att tillsammans med ditt arbetspar bedöma barnets och familjens behov av socialvård och eventuella behov av barnskyddets stödåtgärder. I din uppgift får du dessutom stöd av bedömningsteamets egen läkare samt av ett multiprofessionellt stödnätverk. Vi arbetar på social- och hälsostationen, vilket gör det möjligt för oss att samarbeta med ett omfattande nätverk. Som socialarbetare i Sibbo har du en möjlighet att aktivt utveckla nya arbetsmodeller tillsammans med teamet. Vi värdesätter tidigare erfarenhet av socialarbete för barnfamiljer samt goda kommunikations- och samarbetsfärdigheter.

Behörighetskravet är behörighet som socialarbetare enligt lagen om yrkesutbildad personal inom socialvården 817/2015 (7, 32 §) samt goda muntliga och skriftliga kunskaper i båda inhemska språken. Sibbo kommun stöder de anställdas språkstudier. Vi hoppas att du har ett reflektivt arbetsgrepp och att du är positivt inställd till utveckling.

Månadslönen för en socialarbetare i Sibbo som uppfyller behörighetsvillkoren är 3 705 euro + eventuella erfarenhets- och språktillägg. I arbetsförhållandet tillämpas prövotid. Den som väljs ska visa upp ett ett straffregisterutdrag enligt lagen om kontroll av brottslig bakgrund hos personer som arbetar med barn (504/2002) samt ett godtagbart utlåtande över sitt hälsotillstånd.

Ansökningarna ska lämnas in senast 2.11.2020 kl. 16 via nedanstående länk eller på adressen www.sibbo.fi/rekrytering.
Annonsen publicerades på nytt, ansökningar som lämnats in tidigare beaktas.

Sibbo är en växande och smidig tvåspråkig kommun strax intill huvudstadsregionen. Tjänster för barn, unga och familjer inom social- och hälsoväsendet i Sibbo stöder familjerna så att barnen kan växa upp och utvecklas i en trygg miljö som tillgodoser deras behov. Våra arbetslokaler ligger i Sibbo kommuns nya social- och hälsostation i Nickby, dit man kommer smidigt med buss bl.a. från Helsingfors, Kervo och Borgå. Sibbo hör till HRT-området.

Läs mer

http://www.sibbo.fi
https://www.sipoo.fi/se/social-_och_halsovardstjanster/service_for_barn_unga_och_familjer/barnfamiljernas_socialarbete_och_hemservice

Mer om arbetsgivaren

Tilläggsuppgifter om tjänsten ger ledande socialarbetare Katja Sipiläinen, tfn 040 191 4442, katja.sipilainen(at)sibbo.fi eller servicechef Kaija Kurkela, tfn 040 191 4337, kaija.kurkela(at)sibbo.fi.

Social- och hälsovårdsavdelningen, Tjänster för barn, unga och familjer
Adress: Jussasvägen 14, 04130 Sipoo

I Sibbo finns det ypperliga möjligheter till arbete och boende. Det starkt växande Sibbo erbjuder sin personal en intressant och mångsidig arbetsmiljö. Vi satsar på fungerande arbetsmetoder, högklassiga tjänster samt på att engagera och öka välbefinnandet för såväl kommuninvånarna som hela personalen. Kommunen har cirka 1 200 personer i sin tjänst. Kom och jobba med oss!

Sibbo kommun - Savuton työpaikka Sibbo kommun - Vastuullinen kesätyönantaja