Socialarbetare, Vuxensocialarbete - Sipoon kunta

Är socialarbete bland unga vuxna ditt drömjobb? Då har vi arbete för dig!

Vi söker nu till vårt team en SOCIALARBETARE för en ordinarie tjänst från och med 19.10.2020. Arbetet kan också inledas enligt överenskommelse. Den primära klientgruppen för tjänsten som nu lediganslås är unga vuxna mellan 18 och 29 år.

Våra arbetslokaler ligger i Sibbo kommuns nya social- och hälsostation i Nickby, dit man kommer smidigt med buss bl.a. från Helsingfors. Sibbo hör till HRT-området. Vår arbetsgemenskap erbjuder goda förutsättningar till mångprofessionellt samarbete med övriga experter inom social- och hälsovård som också arbetar i samma hus.

Vi erbjuder dig en trivsam arbetsmiljö, ett eget arbetsrum där du kan jobba i lugn och ro samt glada arbetskompisar. Vi önskar att du är utvecklingsinriktad och innovativ, för här får du en möjlighet att påverka ditt eget arbete och utveckla nya tjänster för klienterna. Hos oss kan du även jobba på distans.

Vi hoppas att du behärskar både finska och svenska, för en del av våra klienter är svenskspråkiga. Låt dock inte språkkraven avskräcka dig; talar du någotdera lite knaggligt kan vi stödja dig vid dina språkstudier.


Behörighetskravet är behörighet som socialarbetare enligt lagen om yrkesutbildad personal inom socialvården 817/2015 (7, 32 §) samt goda muntliga och skriftliga kunskaper i båda inhemska språken.

Lönen för en heltidsanställd socialarbetare i Sibbo som uppfyller behörighetskraven är 3 602,76 euro + eventuella erfarenhets- och språktillägg. Villkoren för anställningsförhållandet bestäms enligt AKTA. I arbetsförhållandet tillämpas en prövotid på sex månader. Den som väljs ska visa upp ett godtagbart utlåtande över sitt hälsotillstånd.

Ansökningarna ska lämnas in senast 2.11.2020 kl. 16 via nedanstående länk eller på adressen www.sibbo.fi/rekrytering. Vi inleder intervjuerna redan under ansökningstiden, så skicka in din ansökan så snart som möjligt. Studie- och arbetsintyg i original ska visas upp vid en eventuell intervju.

Sibbo är en växande och smidig tvåspråkig kommun där vi satsar på fungerande arbetsmetoder, högklassiga tjänster samt på att engagera och öka välbefinnandet för såväl kommuninvånarna som hela personalen. Socialtjänsterna i Sibbo kommun är indelade enligt livscykelmodellen i tjänsteprocesser för barn, unga och familjer, personer i arbetsför ålder och äldre.

Läs mer

http://www.sibbo.fi
https://www.sipoo.fi/se/social-_och_halsovardstjanster/socialtjanster_for_vuxna/vuxensocialarbete

Mer om arbetsgivaren

Mer information om uppgiften ger: servicechef Katarina Alhovuori, tfn 050 569 4972 eller katarina.alhovuori(at)sibbo.fi.

Social- och hälsovårdsavdelningen, Tjänster för personer i arbetsför ålder
Adress: Jussasvägen 14, 04130 Sipoo

I Sibbo finns det ypperliga möjligheter till arbete och boende. Det starkt växande Sibbo erbjuder sin personal en intressant och mångsidig arbetsmiljö. Vi satsar på fungerande arbetsmetoder, högklassiga tjänster samt på att engagera och öka välbefinnandet för såväl kommuninvånarna som hela personalen. Kommunen har cirka 1 200 personer i sin tjänst. Kom och jobba med oss!

Sibbo kommun - Savuton työpaikka Sibbo kommun - Vastuullinen kesätyönantaja