test
Socialhandledare - Hangon kaupunki

Vi söker en socialhandledare till barnskyddet och enheten service för barnfamiljer vid Hangö socialservicecentral.

För uppgiften krävs socionom YH examen i enlighet med behörighetsvillkoren för yrkespersonal inom socialvården (Lag om yrkesutbildade personer inom socialvården, 817/2015).

Hangö är med i projektet Framtidens barnskydd och vi använder oss av det systemiska arbetssättet inom
barnskyddet och familjetjänsterna. Vi är också med och utvecklar ett blivande familjecenter. Kom med !

Arbetsuppgifterna förutsätter goda muntliga och skriftliga kunskaper i det ena inhemska språket och tillfredställande muntliga och skriftliga kunskaper i det andra inhemska språket samt goda teamarbetskunskaper. Arbetstid och lön enligt SH-avtalet. Vi erbjuder möjlighet till regelbunden arbetshandledning.

Till dina arbetsuppgifter hör bl.a. att ansvara för koordineringen av öppenvårdens stödperson-, stödfamilj- och stödgruppverksamhet Du utför vid behov också familjearbete i familjer och ansvarar för bedömningen av servicebehov för klienter inom enheten service för barnfamiljer samt deltar i bedömningen av service-/barnskyddsbehov tillsammans enhetens socialarbetare. Också socialjoursuppgifter ingår.

Till tjänsten vald bör innan valet bekräftas uppvisa ett straffregisterutdrag enligt lagen om kontroll av brottslig bakgrund hos personer som arbetar med barn (504/2002). Godtagbart läkarintyg bör företes innan tjänsteförhållandet inleds. Prövotiden är fyra (4) månader.

Tjänsten söks senast 8.2.2022 kl. 15.00 via Kuntarekry.fi. Även skriftliga ansökningar beaktas.

Hangö 3.1.2022

Grundtrygghetsverket

Läs mer

http://www.hanko.fi

Mer om arbetsgivaren

Kontaktinformation

Tilläggsuppgifter ger stf ledande socialarbetare Harald Holmström, 040 135 9476, harald.holmstrom@hanko.fi

Lär dig mer om oss

Hangö stad, Socialservicecentralen

Hangö - En liten stad vid havet

Det av havet omgivna Hangö, är Finlands sydligaste stad. Förutom havet, stränderna och solen lever staden av sin industri och hamnen. Äkta tvåspråkighet och en idyllisk småstadsatmosfär ger Hangös identitet en genuin prägel. Vi är en rökfri kommun.


Adress: Vinkelgatan 12, 10900 Hanko
Hangö stad - Panostamme perehdytykseen Introlla

Sinulle suositellut työpaikat