test
Socialhandledare - Loviisan kaupunki

Vi söker en socialhandledare till handikappservicen. Arbetet börjar 1.3.2022 eller enligt överenskommelse.

Socialarbetaren arbetar som en del av vuxensocialarbetsteamet, i teamet jobbar tre socialarbetare och fyra socialhandledare samt en invandrarkoordinator.

Vi erbjuder arbetshandledning samt ett fungerande samarbetsnätverk. Dessutom kan du vid behov använda stadens elbil under tjänstetid. Du har tillgång till ett eget arbetsrum, dessutom erbjuder vi dig lunch- och motionssedelförmån.

Behörighetskrav enligt lagen om yrkesutbildad personal inom socialvården (817/2015), rätt att utöva socialhandledaryrket på grundval av utbildning som genomgåtts i Finland. Arbetsuppgifterna förutsätter goda muntliga och skriftliga kunskaper i de båda inhemska språken.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet och vid följande kompetenser:

Du är lugn och stabil och förhåller dig på ett sätt som är anpassat till situationen. Du har förmåga att ta egna initiativ och driva ditt arbete framåt samt är flexibel i ditt arbetssätt, ser möjligheter i förändringar och har lätt för att ställa om efter ändrade omständigheter.

Vi vill att du ska vara med och bidra i utvecklingen av vårt arbete och vi söker dig som är lojal och samverkansinriktad med en mycket god samarbetsförmåga och med ett starkt engagemang för människor och deras situation.

Vill du växa med oss i en vacker stad där din insats verkligen gör skillnad - Varmt välkommen in med din ansökan!

Lön och arbetstid enlig AKTA. Till tjänsten vald bör innan valet bekräftas uppvisa ett godtagbart läkarintyg över sitt hälsotillstånd. En prövotid på sex månader tillämpas. Uppgiften förutsätter vaccinationsskydd enligt 48 a § i lagen om, smittsamma sjukdomar.

Läs mer

http://www.lovisa.fi

Mer om arbetsgivaren

Kontaktinformation

Ledande socialarbetare Johnny Haataja, johnny.haataja@loviisa.fi, tfn 0440 555 474
Servicechef Päivi Sippula, paivi.sippula@loviisa.fi, tfn 040 188 3654

Lär dig mer om oss

Grundtrygghetscentralen

Kom och jobba i Finlands bästa småstad!

I Lovisa bor 15 000 aktiva och deltagande invånare. I Lovisa hittar du en havsnära boendeidyll, livskraftiga byar och en fridfull natur. Stadens cirka 1 000 anställda erbjuder människonära och företagsvänlig service på två språk.

Grundtrygghetscentralen i Lovisa erbjuder social- och hälsovårdstjänster, förutom seniorservice, även för Lappträsk kommun. På samarbetsområdet bor cirka 18 000 personer.

Lovisa stad är en rökfri arbetsplats.


Adress: Öhmansgatan 4, Lovisa, 07900 Loviisa
Loviisan kaupunki - Savuton työpaikka Loviisan kaupunki - Vastuullinen kesätyönantaja Loviisan kaupunki - UNICEF lapsiystävällinen kunta

Sinulle suositellut työpaikat