Socialhandledarvikariat - Hangon kaupunki

Vi söker en socialhandledare som semestervikarie

Kom och tillbringa sommaren i vår soliga sommarstad!

Är du redo för ett intressant och utmanande arbete? Vi söker till sommaren 2021 en socionomvikarie till enheten för vuxensocialt arbete. Arbetsuppgifterna är mångsidiga och inkluderar uppgifter inom handikappservice, utkomststöd, rehabiliterande arbetsverksamhet samt socialt arbete inom rus- och mentalvård.

För uppgiften krävs socionom YH examen i enlighet med behörighetsvillkoren för yrkespersonal inom socialvården (Lag om yrkesutbildade personer inom socialvården, 817/2015).

Vi erbjuder dig arbetstid och lön enligt AKTA samt möjligheten att vid behov använda stadens bil under tjänstetid. Vi kan även hjälpa till med att hitta bostad om det behövs.

Arbetsuppgifterna förutsätter goda muntliga och skriftliga kunskaper i det ena inhemska språket och tillfredsställande muntliga och skriftliga kunskaper i det andra inhemska språket samt multiprofessionella teamarbetskunskaper. Körkort och goda IT-kunskaper ses som en fördel. Socialservicecentralen använder programmet Pro Consona.

Vikariatet söks senast 16.4.2021 kl. 15.00 via Kuntarekry.fi. Även skriftliga och tidigare inlämnade ansökningar beaktas.

Hangö 17.2.2021

Grundtrygghetsverket

Läs mer

http://www.hanko.fi/sv

Mer om arbetsgivaren

Tilläggsuppgifter ger socialservicechef Elisabeth Sundberg, 040 830 1913, elisabeth.sundberg@hanko.fi

Hangö stad, Socialservicecentralen
Adress: Vinkelgatan 12, 10900 Hanko

Hangö - En liten stad vid havet

Det av havet omgivna Hangö, är Finlands sydligaste stad. Förutom havet, stränderna och solen lever staden av sin industri och hamnen. Äkta tvåspråkighet och en idyllisk småstadsatmosfär ger Hangös identitet en genuin prägel. Vi är en rökfri kommun.

Sinulle suositellut työpaikat