Skip to main content
test
Soiten pediatrinen kesäkoulu - Keski-Pohjanmaan sosiaali- ja terveyspalvelukuntayhtymä Soite

Ammattitaitoinen ja työssään viihtyvä henkilökunta on menestyvän toiminnan edellytys. Soite tarjoaa työntekijöilleen turvallisen työpaikan ja hyvät mahdollisuudet oman osaamisen kehittämiseen.

Keski-Pohjanmaan sosiaali- ja terveyspalvelukuntayhtymä Soitessa on haettavana 31.1.2023 klo 12.00 mennessä

SOITEN PEDIATRINEN KESÄKOULU LÄÄKETIETEEN KANDITAATEILLE JA LISENSIAATEILLE

Soitessa käynnistyy pediatrian kesäkoulu vuonna 2023. Pediatrian kesäkoulu on suunnattu lääketieteen kandidaateille tai lisensiaateille, joilla on suoritettuna vähintään neljännen vuoden opinnot ja lastentautiopin kurssi. Opiskelijoiden konsulttina toimii koko koulutuksen ajan sama lastentautien erikoislääkäri, jolla ei ole samanaikaisesti muita työtehtäviä.

Pediatrian kesäkoulu järjestetään kestää kahdeksan viikkoa ja se järjestetään ajalla 5.6-30.7.2023 Soiten lastensairaalassa.

Kesäkouluun valitaan 4-5 lääkäriä, jotka kiertävät eri sijoituspisteissä. Jokaisessa sijoituspisteessä on omat oppimistavoitteensa. Riippumatta työpisteestä konsulttina sama lastentautien erikoislääkäri, jolla ei ole samanaikaisesti muita työtehtäviä, kuin toimia kandien opetusvastuuhenkilönä. Konsulttina toimiva lastentautien erikoislääkäri on koko ajan tavoitettavissa puhelimitse. Hän voi tulla myös paikan päälle tutkimaan potilaan esim. päivystykseen tai poliklinikalle; poikkeuksena tästä osasto 1 ja vastasyntyneiden teho-osasto, jossa kesäkoulun lääkäri toimii osastonlääkärin ohjauksessa.

Eri toimipisteissä tapahtuvan kliinisen työn lisäksi kesäkoulussa opetellaan lastentauteja viikoittaisissa PBL-tutoroinneissa (problem based learning). Istunnoissa käydään teoriaa läpi erikoislääkärin johdolla kliinisten potilastapausten pohjalta. Tarkoitus on toimia interaktiivisesti ryhmänä, kaikki osallistuvat keskusteluun.

Mitä tarjoamme?

  • Opit lapsista kaiken, mitä yleislääkärin tulee tietää.
  • Pääset hoitamaan kattavasti erilaisia lapsipotilaita perusterveydenhuollossa ja erikoissairaanhoidossa.
  • Kesän jälkeen osaat kohdata, diagnosoida ja hoitaa lapsipotilaan useissa eri terveydenhuollon toimintaympäristöissä.
  • Kesäkoulun lääkäreille on varattuna oma seniori, joka on koko ajan puhelimen päässä ja tulee tarvittaessa paikalle.
  • Kilpailukykyisen palkkauksen.
  • Mahdollisuuden tehdä virka-ajan ulkopuolista päivystystä terveyskeskustasoisessa lastenpäivystyksessä.
  • Jokainen kesäkoulun lääkäri saa itselleen myös kattavasti kirjallista materiaalia sekä oman Lastentautien päivystyskirjan (Duodecim).
Pediatrian kesäkoulu sopii sinulle jos:
  • Sinulla on reipas asenne ja halu oppia uutta.
  • Olet lääketieteen kandidaatti tai lisensiaatti, jolla suoritettuna vähintään neljännen vuoden opinnot ja lastentautiopin kurssi.
  • Haluat oppia lastentaudeista sen, mitä yleislääkärin tarvitsee tietää tai haluat tutustua lastentauteihin erikoisalana.
Pediatriseen kesäkouluun haetaan täyttämällä sähköinen hakemus www.soite.fi/tyopaikat-sivulla.

Soiten työntekijöillä tulee olla voimassa tartuntatautilain (1227/2016) 48§:n mukainen rokotesuoja. Soite on savuton työpaikka.

Tiedusteluihin vastaavat Krista Björkman oyl, krista.bjorkman@soite.fi, p. 0406524591 ja Eija Ranta-Nilkku vs yl, eija.ranta-nilkku@soite.fi, 0406534477

Tutustu työnantajaan

Lisätietoja

Keski-Pohjanmaan sosiaali- ja terveyspalvelukuntayhtymä Soite aloitti toimintansa 1.1.2017. Soite on maakunnallinen perus- ja erikoispalvelut sekä sosiaali- ja terveydenhuollon palvelut yhteenliittävä kuntayhtymä.

Sinulle suositellut työpaikat