Sommarjobb - Närpiön kaupunki

Hej du, tandläkare, sjukskötare, hälsovårdare, röntgenskötare eller studerande inom vården.

Hälsovårdscentralen och Hvc sjukhus i Närpes erbjuder sommarjobb med eventuell möjlighet till förlängning inom vissa verksamhetsområden!

Vill du vara delaktig i vårt arbetsteam? Är du glad, social och utåtriktad, har ett intresse för att arbeta med patienter som behöver hälso- och sjukvård så är just du den person vi söker!

Du behöver ha tillräcklig förmåga att i tal och skrift använda svenska och finska språket.

Vi förutsätter att personer har det vaccinskydd som lagen om smittosamma sjukdomar §48 förutsätter.

Lön enligt tjänstekollektivavtal, AKTA, LÄKTA.

Vikariaten kan även sökas av vårdstuderande och av andra yrkespersoner inom hälsovården.

Låter detta intressant? Tveka inte att ta kontakt! Ring eller skicka epost, vi berättar gärna mera! För mera info om våra verksamhetspunkter se www.narpes.fi - Social- och hälsovård - Hälso- och sjukvårdstjänster.

Ansökningarna behandlas vartefter de kommer in.

Läs mer

http://www.narpes.fi

Mer om arbetsgivaren

Kontaktinformation

Joakim Bäcklund, ledande skötare tel. 050 4210474, epost joakim.backlund@narpes.fi

Lära dig mer om oss

Närpes stad, vård- och omsorgsavdelningen

Närpes stad har 650 fast anställda och ca 250 visstidsanställda fördelade på ett 40-tal arbetsplatser i vår vidsträckta kommun och är därmed den största arbetsgivaren i Sydösterbotten. Personalen fördelar sig avdelningsvis så att 44 % arbetar inom vård och omsorg, 34 % inom bildningen, 19 % inom tekniska sektorn och 3 % inom allmänna förvaltningen. Staden är tvåspråkig sedan 1.1.2016 och förvaltningsspråket är svenska. Närpes stad är en rökfri arbetsplats. I trädgårdsstaden Närpes kombineras vacker och havsnära natur med god service och ett rikt näringsliv. Företagsamheten betecknas som en livsstil. Det finns entusiasm och en stark tro på Närpes framtida livskraft. Närpes stad är öppen och mottaglig - kom och trivs med oss!


Adress: Kyrkvägen 6, 64200 Närpes

Sinulle suositellut työpaikat