Skip to main content
test

Välkommen på sommarjobb!

Vi är stolta över våra mångsidiga social- och hälsovårdstjänster och vårt mod att förnya tjänsterna fördomsfritt tillsammans med invånare i olika åldrar. Vi satsar på kvalitet och utvecklingsmöjligheter både i verksamhet och för personalen. Människan och den smidiga vardagen är viktiga för oss.

Vi söker närvårdare, sjukskötare/hälsovårdare eller studerande i vårdbranschen till semestervikarier till föjande enheter, Johanna-hemmet, Brandbackens servicehem, Majbergets servicehem och Svalåkerns servicehem. Jobbet börjar 1.6.2022 eller enligt överenskommelse.

Effektiverat serviceboende är avsett för äldre personer vars funktionsförmåga är så nedsatt att de inte längre klarar av att bo hemma med hjälp av hemvård och stödtjänster. I alla enheter för effektiverat serviceboende ordnas omsorg och vård som beaktar individuella behov och stöder den boendes egen aktivitet. Det är viktigt för oss att våra klienter får bra vård och har en bra livskvalitet. Vardagen i servicehemmet innehåller olika typer av hobbyverksamhet tex. utevistelse, samvaro, kultur mm.

För uppgiften krävs vaccinationsskydd som avses i 48 § i lagen om smittsamma sjukdomar.
Jobbet är periodarbete, i huvudsak morgon- och kvällsturer.

Skicka din ansökan senast 31.8.2022 före kl. 15 via Sök nu länken.

Läs mer

https://www.borga.fi/boendeformer#effektiverat-serviceboende

Mer om arbetsgivaren

Kontaktinformation

Tilläggsuppgifter ger:
Johanna-hemmet: ledare för serviceboende Katarina Karlsson tfn 040 5289570, katarina.karlsson2@porvoo.fi
Brandbackens servicehem: ledare för serviceboende Päivi Jalava tfn 040 5510641, paivi.jalava@porvoo.fi
Svalåkerns servicehem: ledare för serviceboende Ann-Charlotte Lindfors-Nenonen tfn 040 4899855, ann-charlotte.lindfors-nenonen@porvoo.fi
Majbergets servicehem: ledare för serviceboende Katarina Gustafsson tfn 040 4828803, katarina.gustafsson@porvoo.fi

Lär dig mer om oss

Boendetjänster

Vackra, historiska och samtidigt moderna och pulserande Borgå är en livskraftig hemstad med över 50 000 invånare, som växer och utvecklas starkt. Här arbetar vi varje dag vi tillsammans för en bättre vardag och en hållbar morgondag.

Levande tvåspråkighet, omfattande serviceutbud och det centrala läget som metropolområdets östra centrum är hemligheten bakom stadens dragningskraft. Som den största arbetsgivaren i Östra Nyland sysselsätter Borgå cirka 3 500 personer.

Det är viktigt för oss att var och en känner sig uppskattad. Ett meningsfullt arbete är grunden för vår personals välbefinnande. Vi uppmuntrar aktivt var och en att utveckla det egna kunnandet och arbetsbeskrivning. Hos oss hittar var och sin drömarbetsplats.

Välkommen till Borgå – här gör människorna staden.


Adress: Borgå, 06100 Porvoo
Borgå stad - Savuton työpaikka

Sinulle suositellut työpaikat