test

Sommarjobb, Pargas & Kimitoöns sjukhusavdelningar

Hakuaika päättyy  11.4.2023 14:00

Arbetsplatsannons

Sommarvikarier till Pargas och Kimitoöns sjukhusavdelningar

Sol och sommar i skärgården - vi väntar på din ansökan!

Är du intresserad av att tillbringa sommaren i skärgården och samtidigt sommarjobba i en positiv och glad arbetsgemenskap? Nu har du möjlighet att söka sommarjobb till våra enheter i Pargas och Kimitoön. Vi söker sjukskötare, närvårdare, vårdstuderande och vårdbiträden till alla våra enheter. Sommarjobb kan sökas till Pargas akutavdelning, geriatriska avdelningen samt till hemsjukhuset och Kimitoön söker sommarjobbare till hälsocentralsjukhuset.

Våra enheter erbjuder akut-, geriatrisk- och rehabiliterande hälso- och sjukvård. Arbetet är mångprofessionellt, mångsidigt och omväxlande. Avdelningarna hör idag till Varhas allmänmedicinska och rehabiliterande sjukhustjänster. Vi erbjuder bra introduktion av en motiverad och trevlig personal. Hos oss lämnas du inte ensam, utan du har möjlighet att arbeta i par. I hemsjukhuset arbetar endast sjukskötare och arbetet är självständigt. Sök till oss om du redan är utexaminerad sjukskötare.

Vi förutsätter god samarbetsförmåga och erfarenhet av vårdarbete är en god merit. Våra enheter är tvåspråkiga. Språkkraven är tillräcklig förmåga att i tal och skrift använda svenska och finska språken. Vi följer kraven i 48 § infektionssjukdomslagen om vaccinationsskydd för anställda, som gäller för dem som arbetar på kund- och patientinrättningar på socialvårdens och hälsovårdens verksamhetsenheter.

Berätta i ansökan var du är intresserad av att jobba och vart din ansökan riktas.

Bekanta dig med avdelningen via Facebook @Kimitoöns hälsocentralsjukhus - Kemiönsaaren terveyskeskussairaala och Instagram

Avdelningsskötare Paraisten Geriatrinen osasto, Sari Gustafsson, tfn 0404885843, sari.gustafsson@varha.fi
Avdelningsskötare Paraisten akuuttiosasto ja kotisairaala, Jaana Orava, tfn 0404885524, jaana.orava@varha.fi
Kemiönsaaren tk-sairaala Avdelningsskötare Nea Forss, tfn 0406617711, nea.forss@varha.fi
Ansökan ska lämnas via det elektroniska ansökningsformuläret.

Kaikki organisaation avoimet työpaikat

Työnantaja

Varsinais-Suomen hyvinvointialue (Varha) on yksi Suomen suurimmista työnantajista. Me 23 000 Varsinais-Suomen sosiaali-, terveys- ja pelastusalan tekijää turvaamme, parannamme ja pelastamme – hyvinvointia yhdessä, joka päivä. Tarjoamme merkityksellistä työtä kaupunkien, maaseudun, saariston ja meren rikastamalla uniikilla alueella. Yliopistollisessa ja kaksikielisessä työyhteisössämme on lähes 800 eri ammattinimikettä. Toimimme keskeisten arvojemme mukaisesti – ystävällisesti ammattitaidolla, arvostavan yhdenvertaisesti ja vastuullisen vaikuttavasti. #hyvintekijät *** Egentliga Finlands välfärdsområde (Varha) är en av Finlands största arbetsgivare. Vi, 23 000 arbetstagare inom social-, hälso- och räddningsbranschen tryggar, botar och räddar – välfärd tillsammans, varje dag. Vi erbjuder betydelsefullt arbete i ett unikt område som berikas av städerna, landsbygden, skärgården och havet. Det finns nästan 800 olika yrkesbeteckningar på vår akademiska och tvåspråkiga arbetsplats. Vi verkar i enlighet med våra centrala värderingar – vänligt med yrkeskunnighet, uppskattande och jämlikt, och ansvarsfullt och effektivt. Tutustu työnantajaan