Sommarjobb som Borgå Help-turistrådgivare - Porvoon kaupunki

Turism- och marknadsföringsenheten i Borgå stad söker energiska, sociala och initiativrika sommararbetare för sommarsäsongen 1.6-28.8.2021. Endast de sökande som kan jobba under hela säsongen beaktas.

Arbetet handlar om kundservice och inkluderar att ge råd till turisterna ute på stan i centrum samt på sommarturistbyrån i Servicekontoret Kompassen. I arbetet krävs goda kunskaper i finska, engelska och svenska eller ryska. Övriga språkkunskaper räknas som merit.

En framgångsrik skötsel av arbetet kräver att du är öppen och entusiastisk över att träffa turister såväl som turistföretag och -aktörer i Borgå. Du bör njuta av motion och utomhusaktiviteter och vara intresserad att bekanta dig med Borgås mångsidiga turismutbud. Arbetet är mycket fristående och kräver självständighet.

Turistinformationen har öppet fem dagar i veckan ti-lö kl. 10-17. Lönen är 2015,96 €/månad. Prövotiden är en månad.

Skicka din ansökan senast fredagen 26.2.2021 före kl. 15.00 via länken Sök nu.

Läs mer

https://www.borga.fi/

Mer om arbetsgivaren

Ytterligare information ger marknadsföringsplanerare Tanja Peisala, tfn 040 489 9802, tanja.peisala@porvoo.fi (inga ansökningar per e-post)

Turism- och marknadsföringsenhet
Adress: Borgå, 06100 Porvoo

Vackra, historiska och samtidigt moderna och pulserande Borgå är en livskraftig hemstad med över 50 000 invånare, som växer och utvecklas starkt. Här arbetar vi varje dag vi tillsammans för en bättre vardag och en hållbar morgondag.

Levande tvåspråkighet, omfattande serviceutbud och det centrala läget som metropolområdets östra centrum är hemligheten bakom stadens dragningskraft. Som den största arbetsgivaren i Östra Nyland sysselsätter Borgå cirka 3 500 personer.

Det är viktigt för oss att var och en känner sig uppskattad. Ett meningsfullt arbete är grunden för vår personals välbefinnande. Vi uppmuntrar aktivt var och en att utveckla det egna kunnandet och arbetsbeskrivning. Hos oss hittar var och sin drömarbetsplats. Välkommen till Borgå – här gör människorna staden.

Borgå stad - Savuton työpaikka