test

Sonograaferi, Tyks Radiologia

Hakuaika päättyy  5.12.2023 23:59

Sinustako uusi innostunut sonograaferivahvistus tiimiimme Radiologian palvelualueelle?

Tyks-sairaalapalvelut / Kuvantamisen tulosryhmä / Radiologian palvelualue hakee sonograaferia vakinaiseen tehtävään. Sonograaferimme työskentelevät siellä missä on tarvetta, työpisteitä (osastoja) on keskimäärin 1-3.

Sonograaferin työ on hyvin itsenäistä ja vaativaa, työnsisältö mielenkiintoista. Tarvittaessa sonograaferin tukena toimii aina radiologi. Sonograaferin työ edellyttää vahvaa mielenkiintoa työtehtävään, hyviä ihmissuhdetaitoja ja halua oppia jatkuvasti uutta ja kehittyä.

Tehtävän kelpoisuusvaatimuksena on terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain 559/94 mukainen laillistus. Sonograaferin tehtävän hoitaminen edellyttää röntgenhoitajan perustutkintoa ja sonograaferin opintoja.

Eduksi luetaan kokemus sonograaferin tehtävistä, joustavuus, aktiivisuus, stressinsietokyky sekä hyvät ihmissuhde- ja työyhteisötaidot.

Tarjoamme sinulle ison ja turvallisen työnantajan sekä mahdollisuuden osallistua koulutuksiin ja kouluttaa itse. Sinulla on myös mahdollisuus kehittyä jatkuvasti työssäsi, työskennellä eri osastoilla ja moniammatillisissa työyhteisöissä.

Varhan työntekijöille tarjotaan työsuhde-etuna 250 euroa Smartum plus -palvelun kautta käytettäväksi liikuntaan, hyvinvointiin tai kulttuuriin.

Noudatamme tartuntatautilain 48§ mukaisia vaatimuksia työntekijöiden rokotussuojasta, joka koskee sosiaalihuollon ja terveydenhuollon toimintayksiköiden asiakas- ja potilastiloissa työskenteleviä.

Varsinais-Suomen hyvinvointialueelle virkaan/työsuhteeseen valitulta pyydetään satunnaisesti huumausainetodistus.


Lisätietoja

http://varha.fi

Ylihoitaja Virva Seiko-Vänttinen, p. 040 511 5759.
Hakemuksen jättäminen: Hakemus tulee jättää sähköisen hakulomakkeen kautta.

Kaikki organisaation avoimet työpaikat

Työnantaja

Olemme noin 23 000 asiantuntijan uusi työpaikka – yksi maamme suurimmista työnantajista. Me huolehdimme siitä, että kaikki alueemme puoli miljoonaa ihmistä saavat tarvitsemansa sosiaali- ja terveyspalvelut sekä turvaamme pelastustoimen. Teemme töitä kaikkia koskettavien tärkeiden asioiden parissa! Me olemme #hyvintekijät!

Tutustu työnantajaan