Sooloalttoviulunsoittaja (Solo Viola) - Lahden kaupunki

Sooloalttoviulunsoittaja (Solo Viola) - Lahden kaupunki

Apply in English:
https://www.kuntarekrytointi.fi/recruitment/#/job/214405?lang=en_US&portal=rekryen&ref=1jvvoeh132a2u

Sinfonia Lahti etsii vakituiseen tehtävään sooloalttoviulunsoittajaa 12.8.2019 alkaen. Palkka henkilökohtaisine- ja tallennelisineen 3276-3538 €/kk.

Sooloalttoviulunsoittaja ylläpitää orkesterikirjallisuuden edellyttämää solistista valmiuttaan ja esittää orkesteriteosten soolo-osuudet, vastaa soitinryhmänsä yhteissoitosta harjoittamalla, valvomalla ja kehittämällä sitä sekä antaa ohjeita alttoviuluryhmän avustajien ja sijaisten hankkimisessa. Arvostamme kokemusta vastaavanlaisista tehtävistä ja hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja.

Koesoittotehtävät

- Valitse yksi seuraavista teoksista:
o F. A. Hoffmeister: Konsertto D-duuri, 1. ja 2. osa kadensseineen tai
o Stamitz: Konsertto D-duuri, 1. ja 2. osa kadensseineen tai
o F. Schubert: Arpeggione-sonaatti, 1. osa

- Valitse yksi seuraavista teoksista:
o Bartok: Alttoviulukonsertto, 1. osa tai
o Hindemith: Der Schwanendreher, 1. osa tai
o Walton: Alttoviulukonsertto, 1. osa

- Hakuajan päätyttyä lähetettävät orkesteri- ja kamarimusiikkitehtävät. Ne lähetetään koesoittoon valituille sähköpostilla 25.4.2019.

Koesoitto 25.5.2019
- Orkesteri valitsee koesoittoon osallistuvat hakemusten perusteella.
- Koesoitto pidetään Lahden musiikkiopiston Kalevi Aho -salissa (Hämeenkatu 4, Lahti) lauantaina 25.5.2019 klo 11 alkaen.

Hakemukset
- Viimeistään maanantaina 22.4.2019 ensisijaisesti kuntarekry.fi-järjestelmän kautta (työavain 214405), toissijaisesti sähköpostitse audition@lahti.fi.
- Hakemuksessa tulee olla
o täydelliset yhteystietosi (kotiosoite, sähköposti sekä matkapuhelinnumero),
o lyhytmuotoinen CVsi,
o teosvalintasi / mitä aiot soittaa koesoitossa ja
o maininta haluatko käyttää orkesterin palkkaamaa säestäjää.

Koesoiton hyväksytysti suorittaneille voidaan järjestää haastattelu koesoiton yhteydessä. Mikäli nykyinen orkesterin jäsen valitaan avoinna olevaan tehtävään, voidaan näin vapautuva tehtävä täyttää tämän koesoiton perusteella. Tehtävässä noudatetaan kunnallista kuukausipalkkaisten muusikkojen työehtosopimusta. Valitun on esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan ennen työsopimuksen allekirjoittamista ja valitulle asetetaan tehtävään koeaika (6 kk). Lahden kaupunki on savuton työpaikka.

Lisätietoja

http://www.sinfonialahti.fi/
http://www.sinfonialahti.fi/orkesteri/avoimet-tyopaikat/

Apulaisindententti Maija Kylkilahti, audition@lahti.fi

Lahden kaupunki, Kaupunginorkesteri, Sinfonia Lahti
Osoite: Sibeliustalo, Ankkurikatu 7, Lahti

Sinfonia Lahti - Lahden kaupunginorkesteri on ennakkoluuloton edelläkävijä, joka tarjoaa yleisölleen monipuolisia konsertteja. Konserttitoiminnan ohella orkesterin merkittäviä toimintamuotoja ovat kiertuetoiminta, levytykset ja yleisökasvatus. Sinfonia Lahden koti on upeasta akustiikastaan tunnettu Sibeliustalo ja ylikapellimestarimme on Dima Slobodeniouk.
120 000 asukkaan Lahti tunnetaan Suomessa ja maailmalla talviurheilusta ja korkeatasoisista kulttuuripalveluista.
Lahdessa yhdistyvät pienen ja suuren kaupungin parhaat puolet. Aktiiviset asukkaat arvostavat kaupungin kotoisuutta ja liikkumisen helppoutta. Loistavan sijainnin ja toimivien kulkuyhteyksien ansiosta Lahden seudulla käydään töissä joka puolelta Etelä-Suomea. Junamatka Helsingistä kestää nopeimmillaan 49 minuuttia.
Lahden kaupungilla työskentelee noin 3400 ammattilaista. Motivoituneen ja osaavan henkilöstön avulla kaupunki huolehtii lahtelaisten sujuvasta arjesta. Työnantajana kaupunki panostaa johtamisen ja henkilöstön hyvinvoinnin kehittämiseen ja tarjoaa kiinnostavan työympäristön ja mahdollisuuksia edetä urallaan. Lahden kaupunki on savuton työpaikka.

Tutustu työnantajaan