Sooloalttoviulunsoittaja (Solo Viola) - Lahden kaupunki

Sinfonia Lahti etsii vakituiseen tehtävään sooloalttoviulunsoittajaa 3.1.2022 alkaen. Palkka henkilökohtaisine- ja tallennelisineen on 3349-3617 €/kk.

Sooloalttoviulunsoittaja ylläpitää orkesterikirjallisuuden edellyttämää solistista valmiuttaan ja esittää orkesteriteosten soolo-osuudet, vastaa soitinryhmänsä yhteissoitosta harjoittamalla, valvomalla ja kehittämällä sitä sekä antaa ohjeita alttoviuluryhmän avustajien ja sijaisten hankkimisessa. Arvostamme kokemusta vastaavanlaisista tehtävistä ja hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja.

Koesoittotehtävät
1. Valitse yksi seuraavista teoksista:
- F. A. Hoffmeister: Konsertto D-duuri, 1. ja 2. osa kadensseineen tai
- Stamitz: Konsertto D-duuri, 1. ja 2. osa kadensseineen tai
- F. Schubert: Arpeggione-sonaatti, 1. osa

2. Valitse yksi seuraavista teoksista:
- Bartok: Alttoviulukonsertto, 1. osa tai
- Hindemith: Der Schwanendreher, 1. osa tai
- Walton: Alttoviulukonsertto, 1. osa

3. Orkesteri- ja kamarimusiikkitehtävät ovat ladattavissa osoitteessa www.sinfonialahti.fi - Orkesteri - Avoimet työpaikat.

Koesoitto 27.11.2021
- Orkesteri valitsee koesoittoon osallistuvat hakemusten perusteella.
- Kutsu koesoittoon lähetetään torstain 4.11.2021 päivän aikana.
- Koesoitto pidetään Lahden musiikkiopiston Kalevi Aho -salissa (Hämeenkatu 4, Lahti) lauantaina 27.11.2021 klo 11 alkaen.

Hakemukset viimeistään keskiviikkona 3.11.2021 ensisijaisesti kuntarekry.fi-järjestelmän kautta (työavain 335328), toissijaisesti sähköpostitse audition@lahti.fi.

Hakemuksessa tulee olla:
- täydelliset yhteystietosi (kotiosoite, sähköpostiosoite sekä matkapuhelinnumero),
- lyhytmuotoinen CV:si,
- teosvalintasi / mitä aiot soittaa koesoitossa ja
- maininta haluatko käyttää orkesterin palkkaamaa säestäjää.

Koesoiton hyväksytysti suorittaneille voidaan järjestää haastattelu koesoiton yhteydessä. Mikäli nykyinen orkesterin jäsen valitaan avoinna olevaan tehtävään, voidaan näin vapautuva tehtävä täyttää tämän koesoiton perusteella. Tehtävässä noudatetaan kunnallista kuukausipalkkaisten muusikkojen työehtosopimusta. Valitun on esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan ennen työsopimuksen allekirjoittamista ja tehtävässä on kuuden (6) kuukauden koeaika.

Sinfonia Lahti - Lahden kaupunginorkesteri on ennakkoluuloton edelläkävijä, joka tarjoaa yleisölleen monipuolisia konsertteja. Konserttitoiminnan ohella orkesterin merkittäviä toimintamuotoja ovat kiertuetoiminta, levytykset ja yleisökasvatus. Sinfonia Lahden koti on upeasta akustiikastaan tunnettu Sibeliustalo ja ylikapellimestarimme on Dalia Stasevska.

Lisätietoja

http://www.sinfonialahti.fi/
http://www.sinfonialahti.fi/orkesteri/avoimet-tyopaikat/

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Apulaisintendentti Maija Kylkilahti, audition@lahti.fi

Lisätietoja

Lahden kaupunki, Sinfonia Lahti

Lahti on sinun kaupunkisi – ja uusi työpaikkasi?

Henkilöstömme mukaan meillä saa tehdä merkityksellistä, sopivasti haastavaa työtä, johon voi itse vaikuttaa. Asiantuntijamme arvostavat myös työpaikan varmuutta, monipuolisia työtehtäviä sekä hyviä mahdollisuuksia kehittyä ja edetä uralla kaupungin sisällä. Meillä suhtaudutaan positiivisesti työelämän joustoihin, etätyöhön sekä työn ja perheen tasapainossa pitämiseen. Tunnemme työmme tavoitteet ja koemme onnistumisen iloa yhdessä.

Lahti ylitti juuri 120 000 asukkaan rajan ja hakee vahvaa kasvua uutena yliopistokaupunkina. Lahti on Euroopan ympäristöpääkaupunki vuonna 2021 ja tarjoaa kansainvälisesti kiinnostavan toimintaympäristön ja ratkaisuja tulevaisuuden haasteisiin. Lahdessa kaupunkielämä on aktiivista, arki sujuvaa ja monipuolinen asuinympäristö on viihtyisä. Asukkaat arvostavat kaupungin kotoisuutta ja liikkumisen helppoutta ja matkailijat ihastuvat luonnonläheiseen kaupunkikuvaan ja tapahtumatarjontaan.

Tervetuloa Lahden kaupungille 3600 ammattilaisen joukkoon huolehtimaan kaupunkilaisten sujuvasta arjesta!


Osoite: Ankkurikatu 7, 15140 Lahti

Sinulle suositellut työpaikat