Sosiaali- ja terveydenhuollon ammattilainen - Oulun kaupunki

Koronaviruksen aiheuttama poikkeustila lisää työntekijätarvettamme. Oletko sinä etsimämme sosiaali- ja terveydenhuollon ammattilainen? Toiveenamme on tavoittaa vastikään alalta eläköityneitä osaajia ja muita sosiaali- ja terveysalan ammattilaisia avuksemme tuleviin haasteisiin. Osaamistasi ja työkokemustasi tarvitaan juuri nyt! Jätä hakemuksesi työntekijäpankkiin, niin olemme sinuun yhteydessä, kun työvoiman tarve lisääntyy.

Sosiaali- tai terveydenhuollon poikkeustilan aikana tarjolla olevat määräaikaiset tehtävät ovat eripituisia, koko- tai osa-aikaisia ja voit työllistyä pidempäänkin sijaisuuteen omien mahdollisuuksiesi ja mielenkiintosi mukaan. Toimipisteet sijaitsevat eri puolilla Oulua.

Kerro hakemuksellasi osaamisestasi, työkokemuksestasi ja mahdollisuuksistasi tehdä työtä.

Tarjoamme Sinulle kattavan perehdytyksen, merkityksellisen työn, työkavereiden tuen sekä mahdollisuuden lähteä avuksi hankalassa poikkeustilanteessa.

Kelpoisuusehtona on tehtävän mukainen joko terveydenhuollon tai sosiaalihuollon asianmukainen koulutus ja tutkinto. Tehtävissä voidaan edellyttää tartuntatautilain 48§:n edellyttämää rokotussuojaa. Työntekijällä on oltava joko rokotuksen tai sairastetun taudin antama suoja tuhkarokkoa ja vesirokkoa vastaan. Lisäksi edellytetään rokotuksen antama suoja influenssaa vastaan.

Arvostamme asiakaslähtöistä ja joustavaa palveluasennetta, hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja sekä monipuolista ammatillista osaamista. Joissakin tehtävissä eduksi luetaan oman auton käyttömahdollisuus.

Tehtävää haetaan ensisijaisesti sähköisellä hakulomakkeella. Mikäli hakemusta ei ole mahdollista jättää sähköisesti, toimitetaan hakemus osoitteeseen Oulun kaupungin kirjaamo, PL 71, 90015 Oulun kaupunki, käyntiosoite Kansankatu 55 A. Hakemuksessa on mainittava tehtäväkohtainen diaarinumero OUKA/3927/2020. Hakemukset on toimitettava 31.7.2020 klo 15.00 mennessä.

Lisätietoja

http://www.ouka.fi

Tutustu työnantajaan

Mikäli tarvitset apua hakemuksen jättämiseen tai sinulla on muuta kysyttävää, niin ole rohkeasti yhteydessä.
Tavoitat meidät sähköpostitse osoitteesta rekrytointi@ouka.fi tai soittamalla, p. 050 385 5698.

Oulun kaupunki, Hyvinvointipalvelut, Sosiaali- ja terveyspalvelut
Osoite: 90015 Oulun kaupunki

Valovoimainen Oulu – rohkea, reilu, vastuullinen. Oulu on Skandinavian pohjoinen pääkaupunki, jossa yhdistyvät luova ilmapiiri ja huipputeknologia, yrittäjyys ja taitavat tekijät, modernin merikaupungin omaperäinen kulttuuri ja elävä maaseutu. Oulussa on kunnioitettava koulutustarjonta ja Euroopan nuorin väestö sekä kykyä yhdessä rohkeasti rakentaa osaamisesta kansainvälisiä menestystarinoita. Kaikki tämä sopivan suuressa ja hyvinvoivassa kaupungissa, joka tarjoaa erinomaiset eväät onnelliseen elämään. Oulun kaupunki on noin 11 000 henkilön työpaikka.