test
Sosiaali- ja terveydenhuollon sijaisrekrytointi - Pieksämäen kaupunki

Haemme terveydenhuollon ja sosiaalialan ammattilaisia ja opiskelijoita sijaisiksi (keikkatyö ja muut sijaisuudet) Pieksämäen kaupungin perusturvaan, sosiaali- ja terveyspalveluihin, joihin sisältyvät vastaanotto- ja sairaalapalvelut, ikääntyneiden palvelut ja perhepalvelut. Eripituisia sijaisuuksia on tarjolla ympäri vuoden osastolla, terveysasemalla, kotihoidossa ja palvelukeskuksissa. Työ voi olla päivä-, kaksivuoro- tai kolmivuorotyötä.

Voit ilmoittautua sijaisrekisteriin täyttämällä sähköisen hakemuksen osoitteessa www.kuntarekry.fi. Täytettyäsi hakemuksen varaa aika haastatteluun.

Yhteystiedot löydät lisätietojen antajien kohdalta. Haastattelussa tarkastamme työ- ja tutkintotodistuksesi/opintopistesuorituksesi, minkä jälkeen olet sijaisrekisterissämme omien käytettävyystietojesi mukaisesti.

Lisätietoja

Pieksämäki on n. 18 000 asukkaan kaupunki Etelä-Savossa. Kaupunki on tunnettu rautateiden risteyspaikkakunta ja se sijaitsee hyvien liikenneyhteyksien varrella keskellä Suomea. Luonto on lähellä ja kulttuuri- ja liikuntaharrastusten mahdollisuudet ovat monipuoliset. Pieksämäellä on kunnan tuottamien sosiaali- terveydenhuollon peruspalvelujen lisäksi yksityisiä ja kolmannen sektorin toimijoita. Toimiala on suurin työllistäjä paikkakunnalla.
http://www.pieksamaki.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Lisätietoa keikkatöistä ja sijaisuuksista antavat:
Henkilöstökoordinaattori Kaija Heiskanen, puh. 044 588 3806, kaija.heiskanen@pieksamaki.fi ja
Lääkärit / johtava ylilääkäri Harri Makkonen, puh. 040 620 2130, harri.makkonen@pieksamaki.fi

Lisätietoja

Perusturva

Pieksämäki on n. 18 000 asukkaan kaupunki Etelä-Savossa. Kaupunki on tunnettu rautateiden risteyspaikkakunta ja se sijaitsee hyvien liikenneyhteyksien varrella keskellä Suomea. Luonto on lähellä ja kulttuuri- ja liikuntaharrastusten mahdollisuudet ovat monipuoliset.

Tervetuloa meille töihin!


Osoite: Tapparakatu 1-3, 76100 Pieksämäki

Sinulle suositellut työpaikat