Sosiaali- ja terveysalan päätoiminen tuntiopettaja - Kemi-Tornionlaakson koulutuskuntayhtymä Lappia

Sosiaali- ja terveysalan päätoiminen tuntiopettaja - Kemi-Tornionlaakson koulutuskuntayhtymä Lappia

Haemme Ammattiopisto Lappiaan päätoimista tuntiopettajaa sosiaali- ja terveysalalle Muonioon ajalle 1.8.2019 - 31.7.2020. Tehtävä on osa-aikainen.

Tehtäviin kuuluu terveydenhuollon aineiden opetus ja työpaikalla tapahtuvan oppimisen ohjaus lähihoitajakoulutuksessa. Lisäksi työtehtäviin kuuluu erityisopetusta, opinto-ohjausta ja yhteisten opintojen opetusta sekä yhteistyön tekemistä sosiaali- ja terveysalan työpaikkojen ja peruskoulujen kanssa.

Edellytämme hakijalta kokemusta opetustyöstä toisella asteella sosiaali- ja terveysalalla, erityisopetuksen osaamista sekä ergonomiakorttikouluttaja -oikeuksia.

Kelpoisuusehdot on määritelty opetustoimen henkilöstöä kos kevassa asetuksessa 986/98. Tehtävän palkkaus ja palvelussuhteen ehdot määräytyvät voimassa olevan opetusalan virka- ja työehtosopimuksen (OVTES) mukaisesti.

Valitun on ennen toimen vastaanottamista esitettävä lain 504/2002 mukainen asiakirja soveltuvuudesta alaikäisten kanssa työskentelyyn sekä työhöntulotarkastustodistus terveydentilastaan. Tehtävässä noudatetaan 4 kuukauden koeaikaa.

Työ-, tutkinto- ja muut todistukset esitetään mahdollisen haastattelun yhteydessä. Hakijan suostumuksella tiedoksianto valinnasta annetaan sähköisenä hakijan ilmoittamaan sähköpostiosoitteeseen (Laki sähköisestä asioinnista viranomaistoiminnassa 24.1.2003/13).

Lisätietoja

http://www.lappia.fi

Toimipaikkapäällikkö Veli-Pekka Kurki
puh. 040 721 3750
veli-pekka.kurki(at)lappia.fi

Kemi-Tornionlaakson koulutuskuntayhtymä Lappia, Ammattiopisto Lappia, osaamispalvelut
Osoite: Koulutie 8, 99300 Muonio

Kemi-Tornionlaakson koulutuskuntayhtymä Lappia on vahva maakunnallinen koulutuksen järjestäjä ja aktiivinen kehittäjä. Kuntayhtymä tarjoaa monenlaisia työtehtäviä eri alojen asiantuntijoille.
Lappiassa on tällä hetkellä noin 330 työntekijää ja noin 3500 nuorta ja aikuista opiskelijaa.
Tunturi-Lapin osaamiskeskuksessa, Lappian pohjoisimmassa toimipisteessä työskentelet tunturien vierellä, neljän vuodenajan Muoniossa, vain kivenheiton päässä Ruotsista ja Norjasta.
Lappia toteuttaa ja kehittää ammatillista koulutusta ja muuta sitä tukevaa toimintaa alueen kannalta tuloksellisesti, tasapuolisesti ja tarkoituksenmukaisesti. Lappia ja jokainen lappialainen vaikuttaa vahvasti alueen elinvoiman kehittymiseen. Visiomme on Lappia - Pohjoista elinvoimaa!
Meillä asiakas on ytimessä aidosti, vastuullisesti ja välittäen. Meillä on vahvaa osaamista ja uudistumme rohkeasti.
Henkilöstön osaamisen kartuttaminen ja työhyvinvoinnin ylläpitäminen ovat toimintamme avainasioita. Työskentelemme moniammatillisesti ja huomioimme työelämästä ja toimintaympäristöstä tulevat kehittämistarpeet. Lappialaisilla on kattava ja laadukas työterveyshuolto sekä monipuoliset henkilöstöedut.
Lappia on savuton oppilaitos.

Tutustu työnantajaan