Skip to main content
test
Sosiaali- ja terveysalan sivutoim. tuntiopettaja - SASKY koulutuskuntayhtymä

Sosiaali- ja terveysalan sivutoiminen tuntiopettaja

SASKY koulutuskuntayhtymä,
Mäntän seudun koulutuskeskus, Mänttä-Vilppula

Mäntän seudun koulutuskeskus (MSKK) on yksi SASKY koulutuskuntayhtymän yksiköistä. MSKK on monialainen ammatillinen oppilaitos, joka työllistää yhteensä noin 80 henkilöä. Opiskelijoita on yli 800.

Haemme sivutoimista tuntiopettajaa lähihoitajakoulutukseen ajalle 23.10.2023 - 31.7.2024.

Tehtävä sisältää mm. kasvun ja osallisuuden sekä hyvinvoinnin- ja toimintakyvyn edistämisen tutkinnon osan opetusta sekä työelämäjaksojen ohjausta.
Opetusta keskimäärin 12 t/vko, syyslukukaudella sijoittuvat torstai- ja perjantaipäiviin. Kevätlukukauden osalta opetus- ja ohjauspäivät tullaan sovittelemaan ryhmien tarpeiden mukaisesti.

Eduksi katsomme kokemuksen koulutus- ja oppisopimusprosessin hallinnasta ja ohjaamisesta sekä verkkopedagogiikan osaamisesta. Vahvan ammatillisen osaamisen lisäksi odotamme hyviä tiimityötaitoja.

Kelpoisuusehto on asetuksen 986/1998 mukainen. Palvelussuhteen ehdot määräytyvät Kunnallisen opetushenkilöstön virka- ja työehtosopimuksen mukaisesti (OVTES). Tehtävässä on neljän (4) kuukauden koeaika. Valitun on ennen tehtävän vastaanottamista esitettävä lain 504/2002 mukainen lasten kanssa työskentelevän rikostaustan selvittämiseksi tarpeellinen rikosrekisteriote, joka ei saa olla 6 kk vanhempi.

Hakemus tulee tehdä 2.10.2023 klo 16.00 mennessä sähköisellä lomakkeella osoitteessa www.kuntarekry.fi.

Tiedustelut: koulutuspäällikkö Saara-Leena Kytömäki, puh. 044 728 8402, saara-leena.kytomaki@sasky.fi

Lisätietoja

https://sasky.fi/oppilaitokset/mantan-seudun-koulutuskeskus/

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Tiedustelut: koulutuspäällikkö Saara-Leena Kytömäki, puh. 044 728 8402, saara-leena.kytomaki@sasky.fi

Lisätietoja

SASKY koulutuskuntayhtymä, Mäntän seudun koulutuskeskus

SASKY koulutuskuntayhtymä on ammatillista koulutusta ja yleissivistävää koulutusta järjestävä kuntayhtymä, joka toimii pääasiassa 13 jäsenkuntansa alueella Pirkanmaalla ja Satakunnassa. Henkilöstöä kuntayhtymän palveluksessa on noin 550.


Osoite: Virtasalmentie 14, 35800 Mänttä

Sinulle suositellut työpaikat