Sosiaali- ja terveysjohtaja - Kaarinan kaupunki

Sosiaali- ja terveysjohtaja - Kaarinan kaupunki

Etsimme Kaarinan kaupunkiin uutta sosiaali- ja terveysjohtajaa.

Sote-johtajamme tehtävänä on huolehtia siitä, että kaarinalaiset saavat vaikuttavia ja hyvinvointia lisääviä sosiaali- ja terveyspalveluita oikea-aikaisesti. Meillä ammattilaiset tekevät työtä yli siilojen ja sektorien, jotta ihmiset saavat tarvitsemansa tuen ja avun omassa arjessaan, asiakaslähtöisesti. Uudenlaisten yhteistyön tapojen pohtiminen yhdessä muiden kuntien ja kuntayhtymien kanssa on niin ikään oleellinen osa sote-johtajamme työtä. Kaarinalaiset arvomme ovatkin asiakaslähtöisesti ja avoimesti, yhdessä.

Kiinnostus tutkitun tiedon hyödyntämiseen ja hyvinvointierojen vähentämiseen, vankka kustannustietoisuus sekä halu ratkaista pirullisiakin ongelmia ovat hyviä lähtökohtia tehtävässä onnistumiselle. Sote-johtajanamme joustava ja uusia toimintatapoja etsivä ajattelu sekä taito päästä eteenpäin hankalissakin vuorovaikutustilanteissa ovat välttämättömiä ominaisuuksia.

Kaarinan sosiaali- ja terveyspalvelut tunnetaan innovatiivisuudestaan ja vetovoimastaan. Olemme saaneet myös valtakunnallista tunnustusta uusista toimintatavoistamme ja opiskelijamyönteisyydestämme. Panostamme vahvasti innovatiivisiin ratkaisuihin ja hyvinvoinnin edistämiseen ennaltaehkäisevästi.

Sote-palveluissamme työskentelee noin 670 ammattilaista. Perusterveydenhuoltoon, sosiaalipalveluihin ja erikoissairaanhoitoon käytämme hiukan yli sata miljoonaa euroa vuodessa. Sosiaali- ja terveysjohtajamme johtaa ja kehittää toimintaa kaupunginjohtajan, sosiaali- ja terveyslautakunnan sekä kaupunginhallituksen alaisuudessa.

Viran kelpoisuusvaatimuksena on tehtävään soveltuva ylempi korkeakoulututkinto, alan tuntemus ja riittävä johtamistaito. Tehtävässä menestyminen edellyttää hallinto- ja talousasioiden osaamista ja johtamiskykyä haasteellisissakin tilanteissa. Arvostamme hyviä vuorovaikutustaitoja, tulos- ja laatutietoisuutta, strategista kehittämisotetta ja verkostomaista työskentelytapaa.

Tarjoamme sinulle näköalapaikan sosiaali- ja terveyspalveluiden kehittämisessä kasvavassa kaupungissamme. Ammattitaitoinen ja osaava henkilöstömme tukee sinua tehtävissäsi.

Jos olet siis kehittämiskykyinen kokenut johtaja ja alan osaaja, jätä hakemuksesi jo tänään ja tule parhaaseen joukkoomme.

Mikäli kiinnostuit, täytä sähköinen hakemus.

Toivomme ensisijaisesti sähköisiä hakemuksia. Kirjalliset hakemukset ja CV:n voi toimittaa osoitteeseen ja osoittaa: Kaarinan kaupunginhallitus, PL 12, 20781 Kaarina. Kirjaa kuoreen: sosiaali- ja terveysjohtaja. Kirjallisia hakemuksia ei palauteta, eikä mahdollisia muita liitteitä huomioida.

Lisätietoja

http://www.kaarina.fi

Virkaa koskeviin kysymyksiin vastaa:
kaupunginjohtaja
Harri Virta
p. 050 3732 400
(tarvittaessa voit jättää soittopyynnön)
va. sosiaali- ja terveysjohtaja
Elina Heikkilä
p. 050 3732 568
tiedustelut: 24.5. klo 13-15 tai
28.5. klo 13-15.
sosiaali- ja terveysjohtaja
Anna Arola-Järvi
p. 050 3146 020
tiedustelut: 21.5. klo 13 - 15 tai
31.5. klo 9 - 11
Lisätietoja lautakunnan tulevista hankkeista antaa:
sosiaali- ja terveyslautakunnan pj.
Kimmo Hollmèn
p. 050 5449 959
tiedustelut: 16.5. klo:10-12 tai 4.6. klo:13-15
tai sähköpostitse: etunimi.sukunimi@kaarina.fi

Kaarinan kaupunki
Osoite: Kaarina

Kaarina on lähes 34 000 asukaan kehittyvä elinvoimainen kaupunki Varsinais-Suomessa. Työllistämme noin 1800 eri alojen ammattilaista. Viimeisimmän työhyvinvointikyselymme mukaan 77 % työntekijöistämme suosittelisi meitä työnantajana. Tarjoamme hyvät koulutusmahdollisuudet ammatilliseen kehittymiseen. Paras paikka sinulle.

Tutustu työnantajaan