Sosiaalijohtaja - Puolangan kunta

Etsimme innokkaaseen joukkoomme SOSIAALIJOHTAJAA VAKINAISEEN VIRKAAN PUOLANGALLE

Puolangan kunta jatkaa viran hakuaikaa. Aikaisemmat hakemukset otetaan huomioon.

Tarjoamme Sinulle mielenkiintoisen työtehtävän yhdennetyn sosiaalityön johtamisen parissa, osana ammattitaitoista ja toimivaa työyhteisöä. Yhteistyö palveluntuottajamme Terveystalo Kuntaturva Oy:n kanssa tarjoaa Sinulle näköalapaikan suomalaisen sote-järjestelmän huipulle. Johdat sekä kehität sosiaalipalveluita yhteistyössä palveluntuottajan kanssa entistä asiakaslähtöisemmiksi. Toimit lähiesimiehenä sosiaalityöntekijälle ja sosiaaliohjaajalle. Osallistut asiakastyöhön ja sosiaalipäivystykseen yhdessä tiimisi kanssa. Virkatehtäviesi hoidossa tarvitset omaa autoa.

Olemme koulutusmyönteinen työnantaja. Annamme joustoa ja mahdollisuuksia suorittaa työhön liittyviä lisäopintoja työn ohella. Käytössämme on liukuva työaika ja työtä on mahdollisuus tehdä joustavasti myös osittain etätyönä. Työhön kuuluu säännöllinen työnohjaus. Tarvittaessa avustamme asunnon hankinnassa.

Kelpoisuusvaatimuksena on sosiaalihuollon ammattihenkilöistä annetun lain (817/2015) 7 §:n mukainen pätevyys. Arvostamme hyviä vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja sekä motivoitunutta ja ratkaisukeskeistä työotetta. Työssä tarvitset myös neuvottelutaitoja, joustavaa sekä positiivista asennetta sekä asiakkaiden että yhteistyötahojen kanssa työskennellessä. Arvostamme aiempaa esimies- tai johtamiskokemusta. Työssäsi tarvitset moniammatillista työskentelyotetta, hyviä organisointitaitoja ja taitoa toimia rakentavasti haastavissa tilanteissa. Käytät sujuvasti asiakastietojärjestelmiä.

Liitä mukaan hakemukseen palkkatoiveesi. Palvelussuhteen ehdot määräytyvät KVTES:n mukaan. Viran täytössä noudatetaan kuuden (6) kuukauden koeaikaa.

Virkaan valitun on ennen viran vastaanottamista esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan sekä lain lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä (504/2002) mukainen rikosrekisteriote. Tehtävään valittavalta edellytetään tartuntatautilain 48 §:n edellyttämää rokotussuojaa.

Virkaa haetaan www.kuntarekry.fi:n kautta. Virka täytetään toistaiseksi voimassa olevana. Aloitusajankohta sovittavissa. Hakuaika päättyy 28.6.2021 kello 15.

Lisätietoja

http://www.puolanka.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Lisätietoja tehtävästä antaa va. hallintojohtaja Henri Pätsi puh. 0406551714, henri.patsi(at)puolanka.fi.

Lisätietoja

Puolangan kunta, Hallinto

Puolangalle, joka on pieni, mutta sitkeä noin 2700 asukkaan kunta Kainuussa. Palvelut löytyvät kuntakeskuksen välittömästä läheisyydestä. Luonto on Kainuussa taianomainen, korpimaisemat ja sinisenä hohkavat vaarat puhuttelevat kauneudellaan.


Osoite: Maaherrankatu 7, 89200 Puolanka

Sinulle suositellut työpaikat