Sosiaaliohjaaja - Loviisan kaupunki

Sosiaaliohjaaja - Loviisan kaupunki

Haemme sosiaaliohjaajaa aikuissosiaalityöhön, kyseessä on sijaisuus 17.2.2020 asti. Työ alkaa 8.4.2019 tai sopimuksen mukaan.

Aikuissosiaalityössä työskentelee kolme sosiaalityöntekijää ja neljä sosiaaliohjaajaa. Kokemus vammaispalvelutyöstä lasketaan eduksi, työskentelet vammaispalveluiden liittyvän lainsäädännön mukaisissa tehtävissä.

Teemme tiivistä yhteistyötä terveystoimen kanssa yhdistetyssä sosiaali- ja terveystoimen organisaatiossa. Tarjoamme työntekijälle hyvän työyhteisön ja mahdollisuudet itsensä ja oman työnsä kehittämiseen koulutuksen ja työnohjauksen avulla. Arvostamme hyviä vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja sekä kykyä itsenäiseen ja innovatiitivseen työskentelyyn. Kokemusat vammaispalveluista lasketaan eduksi.

Kelpoisuusvaatimuksena sosiaalihuollon ammattihenkilöistä annetun lain (817/2015) mukainen oikeus harjoittaa sosiaaliohjaajan ammattia Suomessa. Pätevien hakijoiden puuttuessa voidaan lain mukaan palkata tilapäisesti enintään vuoden ajan kyseiseen ammattiin opiskeleva tai sosiaalialalle soveltuvan korkeakoulututkinnon suorittanut henkilö, joilla on riittävät edellytykset ammatissa toimimiseen. Työaika KVTES:n mukaan. Loviisa on kaksikielinen kaupunki, enemmistön äidinkieli on suomi.

Toimeen valitun on ennen valinnan vahvistamista toimitettava hyväksyttävä lääkärinlausunto terveydentilastaan. Tehtävässä noudatetaan kolmen kuukauden koeaikaa.

Lisätietoja

http://www.loviisa.fi

johtava sosiaalityöntekijä Johnny Haataja, puh 0440 555 474, johnny.haataja@loviisa.fi
palvelupäällikkö Päivi Sippula, puh 040 188 3654, paivi.sippula@loviisa.fi

Perusturvakeskus
Osoite: Loviisa

Loviisa on elinvoimainen vajaa 16000 asukaan kaksikielinen rannikkokaupunki. Hyvinvointipalveluiden tuotannosta huolehtii noin 1000 kaupungin työntekijää. Loviisasta löydät sekä maaseutu- että kaupunkimiljööt lähellä merta.
Loviisan kaupungin perusturvakeskus tuottaa sosiaali-ja terveyspalvelut Lapinjärven kunnalle vanhustenhuoltoa lukuunottamatta. Yhteistoiminta-alueella on noin 18 300 asukasta.
Loviisa on savuton työpaikka.

Tutustu työnantajaan