Sosiaaliohjaaja - Kokemäen kaupunki

Sosiaaliohjaaja - Kokemäen kaupunki

Kokemäen kaupunki hakee sosiaaliohjaajaa määräaikaiseen toimeen ajalle 1.8.2019-30.7.2020. Työsuhde voi alkaa myös sopimuksen mukaan. Toimen ensisijaisena sijoituspaikkana on sosiaalityön tulosalue. Sosiaalitoimisto sijaitsee Kokemäen kaupungintalolla, osoitteessa Tulkkilantie 2, 32800 Kokemäki.
Sosiaaliohjaajan tehtävät painottuvat lapsi- ja perhesosiaalityön tulosyksikön toimintaan sisältyvään ammatilliseen perhetyöhön. Perhetyö on ns. yhdennettyä työtä, jossa lapsi- ja perhetyöhön lisäksi tehtäviin liittyy myös perheiden taloudelliseen ja toimeentuloon liittyvää ohjaus- ja neuvontatyötä. Tehtäviin kuuluu myös tuettuihin ja valvottuihin tapaamisiin osallistumista. Mahdollisuus oman auton käyttöön on toivottava.
Odotamme toimeen valittavalta kykyä itsenäiseen asiakastyöhön, verkosto- ja tiimityötaitoja, aktiivista työotetta sekä hyviä vuorovaikutustaitoja. Työkokemus lastensuojelun perhetyöstä ja aikuissosiaalityöstä luetaan eduksi. Tarjoamme mielenkiintoisen työn kehittyvässä työyhteisössä.
Kelpoisuusvaatimuksena tehtävään on laillistettu sosionomi (sosiaalihuollon ammattihenkilöistä annetun lain 817/2015 mukainen pätevyys). Palkkaus määräytyy KVTES:n mukaan. Tehtävän täyttämisessä noudatetaan 4 kk:n koeaikaa. Valitun on ennen tehtävän vastaanottamista esitettävä hyväksyttävä työterveyshuollon lausunto terveydentilastaan sekä rikosrekisteriote lasten kanssa työskentelyä varten.
Hakemukset tulee jättää sähköisesti osoitteessa www.kuntarekry.fi (työavain 233897). Jos ei ole mahdollisuutta tehdä sähköistä hakemusta, tulee hakemus toimittaa postitse: Kokemäen kaupunki, Perusturvaosasto, PL 27, 32801 Kokemäki. Kirjekuoreen merkintä: Hakemus toimeen. Sekä sähköiset että paperiset hakemukset tulee jättää 7.6.2019 klo 13.00 mennessä.

Lisätietoja

http://www.kokemaki.fi

Sosiaalipalvelupäällikkö Juhani Johansson, puh. 040 4886 221. Sähköpostitse lisätietopyynnöt osoitteeseen etunimi.sukunimi@kokemaki.fi

Kokemäen kaupunki, perusturvaosasto
Osoite: Kokemäki

Kokemäki on 7400 asukkaan nuorekas Kokemäenjoen nimikkokaupunki Satakunnassa. Tarjoamme asukkaillemme luonnonläheisen ja turvallisen asuinympäristön sekä laadukkaat palvelut yhdistettynä loistavaan sijaintiin. Palveluksessamme on yhteensä 420 työntekijää ja viranhaltijaa. Olemme savuton työpaikka. Tervetuloa työyhteisömme jäseneksi!

Tutustu työnantajaan