Sosiaaliohjaaja - Siikalatvan kunta

Siikalatvan kunta hakee sosiaaliohjaajaa vakituiseen virkasuhteeseen.
Tarjoamme sinulle monipuolisen työn, jossa on mahdollista toteuttaa ammattiosaamistasi ja kehittää työtä.
Sosiaaliohjaajan toimenkuva muodostuu sosiaalihuoltolain mukaisista työikäisten ja vammaispalvelulain mukaisista palvelutarpeen arvioinneista sekä suunnitelmallisesta sosiaalityöstä, josta vastaa virkasuhteinen sosiaalihuollon ammattihenkilö. Sosiaaliohjaaja toimii asiakkailleen omatyöntekijänä. Lisäksi sosiaaliohjaaja toimii työparina muille sosiaalipalveluiden työntekijöille tarpeen mukaan. Toimipiste sijaitsee Pulkkilassa. Tehtävän hoitamisessa tarvitsee omaa autoa.

Edellytämme sosiaaliohjaajalta hyvää sosiaalihuoltolain sisällön tuntemusta, itsenäistä, tavoitteellista ja kehittävää työotetta sekä hyviä vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja. Eduksi katsotaan Lapset puheeksi menetelmän tuntemus.
Kelpoisuusvaatimuksena on sosiaalihuollon ammatti henkilölain mukainen 815/2015 mukainen ammattikorkeakoulututkinto.

Virka on kokoaikainen ja työ alkaa sopimuksen mukaan.

Palkkaus määräytyy KVTES:n mukaan. Koeaika virassa on neljä kuukautta. Ennen viran vastaanottamista on esitettävä hyväksyttävä lääkäritodistus terveydentilasta ja lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain 502/2002 3§ mukainen rikosrekisteriote.

Lisätietoja

http://www.siikalatva.fi

Tutustu työnantajaan

Lisätietoa tehtävästä antaa johtava sosiaalityöntekijä Marja Sundqvist, marja.sundqvist@siikalatva.fi, puh. 0445118700
Hakemukset tulee jättää sähköisenä osoitteessa www.kuntarekry.fi Mikäli hakemusta ei ole mahdollista jättää sähköisesti, toimita hakemus osoitteeseen Pulkkilan kunnantalo, kirjaamo, Pulkkilantie 4, 92600 Pulkkila 22.11.2019 klo 15.00 mennessä

Sosiaalitoimi
Osoite: Pulkkilantie 4, 92600 Pulkkila

Siikalatvalla on 5600 asukasta ja kunnan palveluksessa työskentelee 250 työntekijää. Siikalatvan kunta on kokonaisulkoistanut sosiaali- ja terveyspalvelut 1.1.2017 Mehiläinen ryhmittymälle. Siikalatvan kunta on savuton työpaikka.