Sosiaaliohjaaja - Harjavallan kaupunki

HARJAVALLAN KAUPUNGIN SOSIAALIKESKUKSESSA

on haettavana 25.2.2020 klo 15:00 mennessä

SOSIAALIOHJAAJAN VIRKA (KEHITYSVAMMAHUOLTO)

Haemme sosiaalikeskukseen kehitysvammahuollon sosiaaliohjaajaa vakituiseen virkaan 1.3.2020 alkaen.

Sosiaaliohjaajan työtehtäviin sisältyvät kehitysvammahuollon palvelutarpeen arvioinnit, palvelusuunnitelmat ja päätökset. Työhön liittyy kehitysvammahuollon asiakkaiden ohjaus, neuvonta ja tuki, sekä tiivis työskentely kotona asuvien asiakkaiden osalta. Työhön sisältyy myös verkostotyötä ja virka-aikaiseen sosiaalipäivystykseen osallistumista.

Sosiaaliohjaajalta odotetaan kokemusta kehitysvammahuollosta ja verkostojen kanssa työskentelystä, aktiivista ja vastuullista työotetta, innostuneisuutta, kehittämismyönteisyyttä ja hyviä vuorovaikutustaitoja. Tule siis osaksi meidän hyvää työyhteisöämme ja pääset mukaan kehittämään meidän kanssamme yhdessä kehitysvammahuollon palveluita. Kuulut viikoittain kokoontuvaan aikuispalveluiden tiimiin, sekä sinulla on myös säännölliset tapaamiset Keski-Satakunnan ter-veydenhuollon kuntayhtymän vammaispalveluiden tiimin kanssa.

Kelpoisuusvaatimuksena on sosiaalihuollon ammattihenkilöistä annetun lain (817/2015) 8§:n mukainen pätevyys. Virka täytetään 4 kuukauden koeajalla.

Hakemukset tulee toimittaa 25.2.2020 kello 15:00 mennessä ensisijaisesti sähköisesti Kuntarekry.fi -palvelun kautta (hakusana Harjavalta). Kelpoisuustodistukset tulee skannata hakemuksen liitteeksi.

Vaihtoehtoisesti hakemukset liitteineen voi toimittaa myös postitse osoitteella Harjavallan kaupunki, Sosiaalikeskus, Koulukatu 7, 29200 Harjavalta. Hakemuksia/ liitteitä ei palauteta. Lisätietoja sähköisestä hakemuksesta, puh. 044 432 5243.

Harjavalta 4.2.2020

Jaana Vettenranta
perusturvajohtaja

Lisätietoja

http://www.harjavalta.fi

Tutustu työnantajaan

Kirsi Forsman, sosiaalityön päällikkö
puh. 044 432 5248 tai
kirsi.forsman@harjavalta.fi

Harjavallan kaupunki, Perusturvapalvelut
Osoite: Koulukatu 7, 29200 Harjavalta

Harjavallan kaupunki on teollisuudestaan tunnettu noin 7000 asukkaan kaupunki keskisessä Satakunnassa.