Sosiaaliohjaaja - Ilmajoen kunta

Ilmajoen kunta hakee sosiaaliohjaajaa vakinaiseen virkaan.

Sosiaaliohjaajan tehtävänä on alle 16 v. vammaispalvelun asiakkaiden palvelutarpeen arviointi, asiakas-ja palvelusuunnitelmien sekä palvelupäätösten tekeminen ja monialainen verkostoyhteistyö. Sosiaaliohjaaja toimii tarvittaessa sosiaalityöntekijän työparina. Arvostamme kokemusta vammaispalvelun tehtävistä, hyviä yhteistyö-, vuorovaikutus- ja työyhteisötaitoja. Työ on luonteeltaan itsenäistä. Pidämme tärkeänä asiakaslähtöisyyttä, moniammatillista työotetta sekä kokemusta.

Kelpoisuusvaatimuksena sosiaaliohjaajan tehtävään on lain sosiaalihuollon ammattihenkilöistä (817/2015) 3 § ja 8 § mukainen oikeus toimia sosiaalihuollon ammattihenkilönä. Valitun on myös esitettävä lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain (504/2002) mukainen rikosrekisteriote viimeistään 30 päivän kuluessa valintapäätöksestä tiedoksisaamisesta.

Palkkaus ja palvelussuhteen ehdot määräytyvät KVTES:n mukaan. Tehtävässä noudatetaan kuuden kuukauden koeaikaa. Valitun tulee ennen tehtävän vastaanottamista esittää Ilmajoen kunnan työterveyshuollon antama hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan.

Hakemukset pyydetään lähettämään ensisijaisesti sähköisesti Kuntarekry-järjestelmän kautta www.kuntarekry.fi (työavain 303832) maanantaihin 10.8.2020 klo 12.00 mennessä. Mikäli sähköinen hakemus ei ole mahdollista, voi hakemuksen lähettää sähköpostilla osoitteeseen leila.korpilahti@ilmajoki.fi. Hakemusasiakirjat ovat julkisia eikä niitä palauteta. Alkuperäiset todistukset tarkistetaan haastateltavilta.

Lisätietoja

http://www.ilmajoki.fi

Tutustu työnantajaan

sosiaalijohtaja Tytti Luoto, puh 044 4191 250 ajalla 3.-7.8.20 tai sähköposti tytti.luoto@ilmajoki.fi
vt. sosiaalityöntekijä Kirsti Yli-Ojanperä, puh 044 4191 255 tai sähköposti kirsti.yli-ojanpera@ilmajoki.fi

Ilmajoen kunta, Sosiaali- ja terveysosasto
Osoite: Ilkantie 18, 60800 Ilmajoki

ILMAJOKI on kehittyvä yli 12.000 asukkaan kunta Etelä-Pohjanmaalla Seinäjoen seudulla. Ilmajoki tunnetaan monipuolisista koulutuspalveluista, kulttuurista, urheilusta ja yrittäjyydestä. Ilmajoelta löytyy luovaa leikkisyyttä, nuijamiesten voimaa ja kättä pirempää tulevaisuuden tekijöille. Entisestä emäpitäjästä on kehittynyt aktiivinen asuinkunta - turvallinen omalle väelle, kunnon kumppani naapureille ja toisenlainen paikka turisteille. Eikä tilastakaan tee tiukkaa, kun horisontissa näkyy Suomen lavein lakeus - Kyrönjoen Alajoki.