Salon kaupungin vammaispalveluissa on haettavana sosiaaliohjaajan virka alkaen 2.11.2020

Etsimme joukkoomme sosiaaliohjaajaa, joka ammattitaidollaan, osaamisellaan ja esimerkillään on valmis tekemään kanssamme Salosta joka päivä vieläkin paremman.

Tässä virkatehtävässä sosiaaliohjaajan vastuualueena on alle 65 vuotiaiden omaishoidontuki. Työhön kuuluu myös vammaispalvelulain-, sekä sosiaalihuoltolain mukaisia palveluprosesseja ja päätöksen teko, sekä kehitysvammaisten asiakasasioiden koordinoimista.

Asiakastyön lisäksi työhön kuuluu erilaisia vastuutehtäviä, kuten yhteistyöverkostoihin osallistuminen, valvontatehtävät ja laatutyö.

Uskomme laadukkaaseen palveluntarpeen arviointiprosessiin, jonka myötä asiakkaalla on mahdollista saada oikea-aikaisia ja oikein kohdennettuja palveluja. Tehtävä edellyttää moniammatillisen yhteistyön tekemistä. Asiakkaiden palveluntarpeiden selvittämiseksi tehdään yhteistyötä sosiaali- ja perusterveydenhuollon, erikoissairaanhoidon, kuntoutuslaitosten sekä vammaisjärjestöjen kesken.

Tehtävä vaatii hyviä vuorovaikutustaitoja, sekä asiakaslähtöistä ja ystävällistä työotetta. Salon kaupungin visio joka päivä parempi, näkyy sekä asiakastyön-, että työyhteisön ja johtamisen kehittämistyössä. Tehtävä edellyttää työntekijältä oman ja toisten työn arvostusta vahvistavaa tiimityöosaamista.

Mielenkiintoisen työn lisäksi tarjoamme sinulle ammattitaitoisen tiimin tuen. Vammaispalvelutiimiin kuuluu kaikkiaan kaksi sosiaalityöntekijää, kolme sosiaaliohjaajaa, toimistosihteeri ja esimies. Panostamme hyvään johtajuuteen ja henkilöstömme hyvinvointiin. Työtehtäviä on mahdollista tehdä joustavasti, asiakastyön ehdoilla, työpaikalla ja osin myös etänä. Kehitämme jatkuvasti työskentelyn sujuvia prosesseja.

Salon kaupunki työnantajana tarjoaa maksuttomia liikuntaryhmiä, lounasruokailun henkilökuntahintaan, kouluttautumis- ja kehittymismahdollisuuksia sekä liikunta- ja kulttuurietuja. Olemme savuton työnantaja.

Ensisijainen sijoituspaikka on Salon kaupungin vammaispalvelut

Kelpoisuusvaatimuksena on Sosiaalialan ammattikorkeakoulututkinto tai vastaava alan aikaisempi opistoasteinen tutkinto

Virkasuhde täytetään ehdollisena, kunnes valittu on esittänyt valitsevalle viranomaiselle lääkärintodistuksen terveydentilastaan 30 päivän kuluessa valitsemispäätöksen tiedoksisaannista.

Palkkaus 3005,82 euroa.

Virassa noudatetaan kuuden kuukauden koeaikaa.

Lisätietoja virasta antaa vt. vammaissosiaalityön päällikkö Laura Tuominen p. 02 7783561 laura.tuominen@salo.fi

Oletko sinä etsimämme henkilö? Jos niin sähköisen hakemuksen voit täyttää osoitteessa www.kuntarekry.fi Työavain 312936
Jos tarvitset apua hakemuksen jättämiseen, ota yhteys rekrytointiyksikköön rekrytointi@salo.fi

Mahdollinen paperihakemus lähetetään osoitteeseen Salon kaupunki / kirjaamo, PL 77, 24101 SALO. Kuoreen merkintä Hakemus / sosiaaliohjaajan virka. Myös paperihakemukset tallennetaan Kuntarekry-järjestelmään. Hakemuksia ei palauteta.

Hakuaika päättyy 9.10.2020 klo 12:00

Lisätietoja

http://www.salo.fi

Tutustu työnantajaan

Lisätietoja virasta antaa vt. vammaissosiaalityön päällikkö Laura Tuominen p. 02 7783561 laura.tuominen@salo.fi
Jos tarvitset apua sähköisen hakemuksen jättämiseen ota yhteyttä rekrytointi@salo.fi.

Vammaispalvelut
Osoite: Tehdaskatu 2, 24100 Salo

Salo on toisiaan täydentävien vastakohtien kaupunki. Täällä on hiljaisuutta ja yhdessä tekemistä, älyä ja tunnetta, ennakkoluulotonta teknologiaosaamista sekä ihmisläheisyyttä. Salo on lähes 52 000 asukkaan ja noin 5000 yrityksen kaupunki hyvien kulkuyhteyksien varrella. Yhteydet pääkaupunkiseudulle ja Turun suuntaan ovat nopeat sekä sujuvat, asuminen edullista ja monimuotoinen luonto meri-, joki- ja järvimaisemineen houkuttelee myös loma-asukkaita ja matkailijoita.

Salo on kansainvälisesti tunnettu langattoman tiedonsiirron monipuolisesta osaamisesta. Kaupungissamme on pitkät perinteet maataloudessa sekä metalli- ja puusepänteollisuudessa. Salosta löydät myös monipuoliset ostosmahdollisuudet sekä Suomen parhaan torin.

SALON KAUPUNKI - Savuton työpaikka