Sosiaaliohjaaja - Hausjärven kunta

Hausjärven perusturvalautakunta julistaa uudelleen haettavaksi

AIKUIS- JA PERHESOSIAALITYÖN SOSIAALIOHJAAJAN MÄÄRÄAIKAISEN VIRAN

Haemme sosiaaliohjaajaa työikäisten palveluihin ja perhesosiaalityöhön vuoden määräaikaiseen virkasuhteeseen. Työpiste sijaitsee sosiaalitoimistossa.

Tehtävä edellyttää kykyä itsenäiseen työskentelyyn sekä hyviä vuorovaikutustaitoja. Arvostamme kokemusta kotiin annettavista palveluista. Yhteistyö lapsiperhepalvelujen ja ikäihmisten palvelujen kanssa on tiivistä.

Sosiaaliohjaaja toimii omatyöntekijänä sekä tarvittaessa sosiaalityöntekijän työparina. Työnkuvaan kuuluu työikäisten palvelutarpeen arviointi ja taloussosiaalityö sekä asumisen ohjaus. Tehtävään voi ajoittain sisältyä iltatyöskentelyä.

Oma auto on työssä välttämätön. Tarjoamme sinulle mahdollisuuden säännölliseen työnohjaukseen ja koulutukseen.

Kelpoisuusehtona on sosiaalihuollon ammatillisen henkilöstön kelpoisuusehdoista annetun lain (817/2015) 8 §:n mukainen kelpoisuus, kuten sosionomi AMK sekä soveltuvuus tehtävään.

Palkkaus määräytyy KVTES:n mukaan. Virkasuhteessa on 6 kuukauden koeaika.

Hausjärven kunta on savuton kunta.

Tutustu työnantajaan

Hakemukset 30.09.2020 klo 12.00 mennessä ensisijaisesti Kunrarekryn kautta www.kuntarekry.fi tai osoitteella: Hausjärven kunta, sosiaalitoimisto, Keskustie 2-4, 12100 Oitti
Tiedustelut: Perusturvajohtaja Teija Suorsa-Salonen puh 040-3306610 tai sähköpostitse teija.suorsa-salonen@hausjarvi.fi

Perusturvatoimi, sosiaalitoimisto
Osoite: Keskustie 2-4, 12100 Oitti

Hausjärvi on noin 8200 asukkaan vireä kunta hyvien kulkuyhteyksien varrella. Meiltä on matkaa Riihimäelle n. 20 km, Lahteen n. 45 km, Hyvinkäälle n. 26 km ja Hämeenlinnaan n. 50 km.