Sosiaaliohjaaja - Kuntayhtymä Kaksineuvoinen

Kuntayhtymä Kaksineuvoinen ilmoittaa 12.10.2020 klo 15.00 mennessä haettavaksi aikuissosiaalityön sosiaaliohjaajan viran. Virka täytetään 1.11.2020 alkaen.

Haemme työyhteisöömme sosiaaliohjaajaa, jonka tehtäväkuva painottuu asiakas- ja palveluohjaukseen. jota haluamme kehittää asiakaslähtöisenä ja asiakkaan etua korostavana työtapana. Sen olennaisena sisältönä näemme keskeisten palvelujen löytämisen asiakkaan tarpeisiin lainsäädännön asettamissa puitteissa, moniammatillisesti ja kustannustehokkaasti.

Tarjoamme sinulle monipuolisen ja kehittämismahdollisuuksia tarjoavan sosiaaliohjaajan tehtävän, jonka tueksi saat osaavan, innostuneen ja välittävän johtavasta sosiaalityöntekijästä, sosiaalityöntekijöistä, sosiaaliohjaajista, sosiaalisen kuntoutuksen ohjaajasta ja toimistosihteeristä koostuvan aikuissosiaalityön tiimin ja hyvät yhteistyökumppanit. Arvostamme kehittämismyönteisyyttä, hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja sekä kykyä niin tiimityöhön, kuin itsenäiseen työskentelyyn. Tarjoamme työntekijöille työnohjauksen. Työntekijöillä on käytettävissä ePassi. Työssä vaaditaan oman auton käyttöä, koska työ sijoittuu kahden kunnan alueelle.

Sosiaaliohjaajan viran kelpoisuusvaatimuksena on Lain sosiaalihuollon ammattihenkilöistä (817/2015) 6 §:n mukainen kelpoisuus sekä Valviran ammattihenkilölaillistus.

Tehtäväkohtainen palkka on 2 695,91 €/kk. Palvelussuhteen ehdot määräytyvät kunnallisen yleisen virka- ja työehtosopimuksen mukaisesti (KVTES). Tehtävässä noudatetaan koeaikaa. Valitun on ennen viran vastaanottamista esitettävä hyväksyttävä todistus terveydentilastaan.

Ensisijaisesti toivomme hakemukset jätettävän sähköisellä hakulomakkeella Kuntarekry.fi -palvelun kautta. Mahdolliset kirjalliset hakemukset voi toimittaa osoitteella Kuntayhtymä Kaksineuvoinen, Kauhavan perusturvatoimisto, PL 3, 62201 Kauhava.

Pätevyyden osoittavat todistukset ja muut todistukset tarkastetaan mahdollisen haastattelun yhteydessä.

Tutustu työnantajaan

Aikuissosiaalityön johtava sosiaalityöntekijä Raili-Helena Kangasluoma, puh. 040 832 9130 ja sosiaalipalvelujen johtaja Eija Ala-Toppari-Peltola, puh. 050 4146 270, etunimi.sukunimi@kaksineuvoinen.fi.

Kuntayhtymä Kaksineuvoinen, Sosiaalipalvelut
Osoite: Kauppatie 127 A, 62200 Kauhava

Kuntayhtymä Kaksineuvoinen järjestää kaikki sosiaali- ja perusterveydenhuollon palvelut yhteistoiminta-alueen noin 19 000 asukkaalle. Kuntayhtymän jäsenkuntia ovat Kauhavan kaupunki ja Evijärven kunta. Tarjoamme henkilöstöllemme hyvän työyhteisön, innovatiiviset kollegat, haasteita ja vaikuttamismahdollisuuksia sekä mahdollisuudet monipuoliseen ammatilliseen kehittymiseen. Kuntayhtymä Kaksineuvoinen on savuton työpaikka.