Sosiaaliohjaaja - Perusturvakuntayhtymä Karviainen

Perusturvakuntayhtymä Karviaisen perheiden palvelulinjalle haetaan vakituiseen virkasuhteeseen sosiaaliohjaajaa alkuarvioinnin tiimiin.

Perusturvakuntayhtymä Karviaisen lapsiperheille tuotettavat sosiaalipalvelut perustuvat toimintamalliin, jossa organisaatio on jaettu alkuarvioinnin, perhesosiaalityön, avohuollon ja sijaishuollon tiimeihin. Nyt avoinna oleva sosiaaliohjaajan virka on Nummelassa sijaitsevassa alkuarvioinnin tiimissä.

Alkuarvioinnin tiimi käsittelee saapuneet lastensuojeluilmoitukset sekä yhteydenotot ja huolehtii Karviaisen alueen virka-aikaisesta sosiaalipäivystyksestä. Alkuarvioinnin tiimissä työskentelee kolme sosiaalityöntekijää ja kolme sosiaaliohjaajaa. Tiimin lähijohtamisesta vastaa johtava sosiaalityöntekijä.

Tule mukaan rautaiseen ja supermahtavaan tiimiimme. Tarjoamme tilaisuuden työskennellä innostavassa organisaatiossa, jossa on osaavat työkaverit, nykyaikainen työympäristö sekä monipuolisia ja haastavia töitä moniammatillisessa työyhteisössä. Työ elää asiakkaiden tarpeiden mukaisesti ja on alati muuttuvaa.

Kelpoisuusvaatimuksena virkaan on lain 272/2005 § 6:n mukainen soveltuva sosiaalialalle suuntaava ammattikorkeakoulututkinto tai siirtymäsäännöksen mukainen koulutus. Lisäksi arvostamme kokemusta lasten ja perheiden kanssa työskentelystä sekä tiimityöskentelyn edellyttämää yhteistyökykyä. Ajokortti ja oman auton käyttömahdollisuus on välttämätön työn liikkuvan luonteen vuoksi.

Työ alkaa sopimuksen mukaan. Työaika 38,15h/vko. Työaikamuotona on yleistyöaika. Koeaika on kuusi kuukautta.

Tehtävään valitun on esitettävä lain lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä 2002/504 edellyttämä ote rikosrekisteristä.

Jätä hakemuksesi kuntarekry.fi-sivuston kautta 1.10.2020 mennessä, työavain 313242 .

Lisätietoja

http://www.karviainen.fi/

Tutustu työnantajaan

Perhesosiaalityön johtavat sosiaalityöntekijät Janica Laaksonen, janica.laaksonen@karviainen.fi ja
Merja Tavi-Räisänen, merja.tavi-raisanen@karviainen.fi

Perusturvakuntayhtymä Karviainen, Perheiden palvelulinja
Osoite: Ojakkalantie 10, 03100 Nummela

Perusturvakuntayhtymä Karviainen on Karkkilan kaupungin ja Vihdin kunnan muodostama perusterveydenhuollon ja sosiaalitoimen kuntayhtymä Länsi-Uudellamaalla. Kuntayhtymän väestöpohja on noin 37 900 asukasta. Henkilökuntaa kuntayhtymän eri tehtävissä on n. 600 henkilöä.