Sosiaaliohjaaja - Haapaveden kaupunki

Haapaveden kaupungin perusturvaosastolla, Sosiaali- ja terveyspiiri Helmen sosiaalipalveluissa on haettavana 1.11.2020 mennessä SOSIAALIOHJAAJAN toistaiseksi voimassa oleva virka.

Sosiaaliohjaajan tehtäviin kuuluvat akuissosiaalityön sosiaaliohjaajan tehtävät. Täydentävän ja ennaltaehkäisevän toimeentulotuen päätökset, kuntouttavan työtoiminnan sekä päihde- ja mielenterveys kuntoutujien päivä- ja työtoiminnan päätökset sekä sosiaalihuoltolainmukaiset kuljetuspalvelupäätökset. Viran sijoituspaikka on Haapavesi, mutta osan työajasta toimit Pyhännällä.

Kelpoisuusehtona on sosiaalihuollon ammattihenkilöistä annetun lain (817/2015) 8 § mukainen kelpoisuus.

Tehtävässä suoriutuminen edellyttää yhteistyötaitoja, kykyä sekä itsenäiseen että parityöskentelyyn ja päätöksentekoon. Pidämme tärkeänä asiakaslähtöisyyttä, moniammatillista työotetta sekä kokemusta sosiaalityöstä. Jos olet reipas ja positiivinen tekijä, hae meille töihin. Teemme vahvaa tiimityötä ja siten tuki työtehtäviin on aina saatavilla.

Oman auton käyttömahdollisuus on välttämätön.

Palkkaus ja virkasuhteen muut ehdot määräytyvät KVTES:n mukaan.

Virkaan valitun on esitettävä ennen viran vastaanottamista hyväksyttävä lausunto terveydentilastaan sekä lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain (504/2002) 3 §:n mukainen rikosrekisteriote valinnan suorittaneelle viranhaltijalle. Virassa on 6 kk:n koeaika.

Hakemukset toimitetaan sähköisesti Kuntarekry.fi-palvelun kautta. Hakuaika päättyy 1.11.2020 klo 23:59. Alkuperäiset opinto- ja työtodistukset esitetään mahdollisen haastattelun yhteydessä. Lisäksi tehtävään valitulla on sosiaali- ja terveysalan lupa- ja valvontaviraston myöntämä oikeus toimia laillistettuna ammattihenkilönä (Laki sosiaalihuollon ammattihenkilöistä (817/2015) 8 §.

Olemme savuton organisaatio.

Tutustu työnantajaan

Perhe- ja sosiaalipalvelupäällikkö 0447591271 tai perusturvajohtaja Ritva Hantula 0447591460
etunimi.sukunimi@haapavesi.fi

Haapaveden kaupunki, Perusturva, Sosiaalitoimi
Osoite: Tähtelänkuja 1, 86600 Haapavesi

Haapavesi löytyy Pohjois-Pohjanmaalta lähes Suomen keskipisteestä. Haapavesi toimii Sosiaali- ja terveyspiiri Helmen vastuukuntana ja tuottaa palvelut myös Pyhännän kunnalle. Mene osoitteeseen http://www.haapavesi.fi löydät ajankohtaista tietoa palveluistamme. Sosiaali- ja terveyspiiri Helmi on erinomainen työpaikka. Meillä kehitytään ja luodaan tulevaisuutta. Haluamme joukkoomme yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoisia sekä ennakkoluulottomia työkavereita.