Sosiaaliohjaaja - Kajaanin kaupunki

Haemme SOSIAALIOHJAAJAA Kajaanin maahanmuuttajapalveluihin.

Meillä Kajaanin maahanmuuttajapalveluissa arvostetaan jokaista työntekijää ja työtoverisi ovat aina valmiita auttamaan. Tiimiämme kuvaa moniammatillisuus, jossa kohtaamme asiakkaat ja työntekijät tasavertaisina kehittäen toimintaa yhdessä eteenpäin. Työ maahanmuuttajapalveluissa on monipuolista ja antoisaa. Asiakkaina on sekä turvapaikanhakijoita, pakolaisia että työperäisiä maahanmuuttajia. Voit vaikuttaa itse työtehtäviesi suoritustapaan.

Olet koulutukseltasi sosionomi ja haluat tarjota kanssamme kokonaisvaltaista hyvinvointia asiakkaillemme. Eduksesi katsotaan kokemus ohjaustyöstä ja vapaa-ajantoimintojen järjestämisestä. Arvostamme myös kokemustasi maahanmuuttajien parissa ja/tai VOK:ssa tehdystä työstä. Tehtävässä menestyminen edellyttää hyvää suomen ja englannin kielen suullista taitoa sekä voimassa olevaa ajokorttia (B).

Viihdyt tiimissämme, kun sinulla on hyvä paineensietokyky, halu palvella maahanmuuttajia sekä keskeneräisyyden sietokykyä. Työtehtäväsi painottuvat erityisesti pakolaisiin ja työperäisiin maahanmuuttajiin. Työssäsi korostuu ammattitaitoinen asiakkaiden ohjaaminen ja neuvonta. Maahanmuuttajien kotouttamiseen liittyy työllisyyden kuntakokeilun kautta vahva yhteistyö työllistämispalvelujen ja TE-palvelujen kanssa. Toivomme, että haet meille töihin, vaikka osaamisessasi olisi vielä kehitettävää. Neuvomme ja opastamme sinua mielellämme työssäsi ja tuemme toisiamme.

Kajaanin maahanmuuttajapalveluissa tuemme ammatillista kasvuasi. Kehitämme jatkuvasti toimintaamme ja henkilöstöämme. Ketterän mallin ja matalan hierarkian avulla työntekijöiden kehitysideat voidaan ottaa kokeiluun nopeallakin aikataululla. Olemme joustava työnantaja. Meillä työn tekeminen saa olla hauskaa ja arvostamme asioiden eteenpäin viemistä ja meillä jokainen vaikuttaa yksikön toimintaan.

lnnostuitko? Hae tehtävää viimeistään 31.12.2020 klo 15 mennessä. Tiimimme odottaa jo yhteydenottoasi!

Työpaikkaa haetaan sähköisesti osoitteessa www.kuntarekry.fi. Työhakemuksen voi toimittaa postitse osoitteeseen: Kajaanin kaupunki, Kirjaamo, PL 133, 87100 Kajaani. Kuoreen merkintä "Sosiaaliohjaaja".

Lisätietoja

http://www.kajaani.fi/fi/maahanmuuttajapalvelut

Tutustu työnantajaan

Johtaja Jukka Piirainen p. 044 710 1440 jukka.piirainen@kajaani.fi ja tiimipäällikkö Emma Juntunen p. 044 710 1448 emma.juntunen@kajaani.fi

Maahanmuuttajapalvelut
Osoite: Kalliokatu 7, 87100 Kajaani

Kajaani on 38 000 asukkaan maakuntakeskus Kainuussa. Kajaanissa arki on sujuvaa ja elinkeinoelämä monipuolista. Osaamista löytyy arjen palveluista huipputasoon. Kajaanin kaupungin 2000 hengen henkilöstö on osaavaa ja muutosvalmista