Sosiaaliohjaaja - Heinolan kaupunki

Vahvistamme ikääntyneiden sosiaaliohjausta ja haemme joukkoomme sosiaaliohjaajaa. Haussa oleva virka on uusi ja kanssasi ikääntyneiden sosiaaliohjauksessa työskentelee kaksi sosiaaliohjaajaa sekä sosiaalityöntekijä.

Ikääntyneiden sosiaaliohjauksen tarkoituksena on etsiä keinoja ja ratkaisuja, joilla tuetaan asiakkaan selviytymistä arkielämässä sekä omatoimisuutta. Asiakkaat ovat 65 vuotta täyttäneitä, jotka tarvitsevat ohjausta, tukea ja neuvontaa palvelujen käytössä. Työtehtäviin kuuluvat mm. palvelutarpeen arvioinnit, sosiaalihuoltolain mukainen suunnitelmallinen työskentely, toimeentulotuen päätökset sekä yhteistyö eri verkostojen ja toimijoiden kanssa. Työskentely tapahtuu asiakkaan kotona tai asiakkaan mukana erilaisissa toimipaikoissa yhdessä asiakkaan verkoston kanssa.

Toivomme sinulta itsenäistä työotetta, asiakaslähtöistä ajattelua sekä hyviä vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja. Työtehtävä edellyttää oman auton käyttöä.

Kelpoisuusehtona sosiaaliohjaajan tehtävään on sosiaalihuollon ammattihenkilöistä annetun lain (817/2015) 8 §:n mukainen kelpoisuus.
Koeaika on 6 kk.

Tutustu työnantajaan

johtava sosiaalityöntekijä Merja Degerlund p. 044 5871426, merja.degerlund@heinola. fi
palvelupäällikkö Kirsi Virtanen p. 044 5871440, kirsi.virtanen@heinola.fi

Heinolan kaupunki, Sosiaalipalvelut, Asiakasohjauspalvelut
Osoite: Torikatu 13, 18100 Heinola

Pieni kaupunki, iso mahdollisuus. Heinola on sympaattinen, luonnonläheinen ja sopivan kokoinen, noin 20 000 asukkaan kaupunki Päijät-Hämeessä. Heinola sijaitsee keskeisellä paikalla, hyvien kulkuyhteyksien varrella.

Terveysliikunnasta tunnetun kaupungin hyvät ja toimivat palvelut varmistavat asukkaiden hyvinvoinnin. Ainutlaatuinen luonto vesistöineen ja harjuineen luovat viihtyisyyttä.

Heinolan kaupungin palveluksessa sinulla on tilaa kasvaa ja kehittyä ammatissasi. Meille on tärkeää, että henkilöstö voi hyvin työssään. Tätä tukevat panostukset osaamisen ja johtamisen kehittämiseen sekä monipuoliset mahdollisuudet liikuntaharrastuksiin.

Sinulle suositellut työpaikat