Haluaisitko työskennellä maaseudun idyllissä Ylä-Pirkanmaalla, satojen järvien, jylhän luonnon ja upeiden ihmisten keskellä, siellä, missä 1800-luvun kansallistaiteilijammekin nauttivat elämästään?

Tähän aukeaa mahdollisuus Virrat-Ruovesi -yhteistoiminta-alueella sosiaaliohjaajan virassa. Tässä työssä toimit sosiaaliohjaajana ja sosiaalihuollon viranhaltijana lastensuojelussa ja lapsiperheiden palveluissa Virrat-Ruovesi-alueelle.

Odotamme aktiivista työotetta sekä vahvaa itsenäistä työskentelyä ja kykyä päätöksentekoon. Työnantajana tarjoamme sinulle joustavan ja ammattitaitoisen työyhteisön, kehittämismyönteisen ilmapiirin ja mahdollisuuden lisä- ja täydennyskoulutukseen. Lisäksi käytettävissäsi on Smartum-työsuhde-edut sekä monet etätyön mahdollisuudet.

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät Kunnallisen yleisen virka- ja työehtosopimuksen mukaisesti (KVTES). Koeaika on kuusi kuukautta. Valittavan on esitettävä ennen viran vastaanottamista hyväksyttävä lääkärinlausunto terveydentilastaan ja lain 504/2002 mukainen rikosrekisteriote.
Hakemukset jätetään kuntarekryn kautta 16.4.2021 klo 14 mennessä.

Lisätietoja

https://www.virrat.fi/

Tutustu työnantajaan

Sosiaali- ja terveysjohtaja Minna Koskinen,
minna.koskinen@virrat.fi ( ensisijainen) tai 044 715 1094

sosiaalitoimi
Osoite: Virtaintie 26, 34800 Virrat

Virrat on 6600 asukkaan maaseutumainen kaupunki hyvien liikenneyhteyksien varrella Ylä-Pirkanmaalla. Kaupunkimme palveluksessa on n. 360 eri alojen ammattilaista, jotka tekevät työtään laadukkaiden ja hyvien palvelujen tarjoamiseksi asukkaillemme. Meillä eletään turvallista ja onnellista arkea hienojen luonnonmaisemien keskellä.

Sinulle suositellut työpaikat