Salon kaupungin perhetiimissä on haettavana sosiaaliohjaajan viransijaisuus ajalla 24.5.2021-24.5.2022

Etsimme joukkoomme tekijää, joka ammattitaidollaan, osaamisellaan ja esimerkillään on valmis tekemään kanssamme Salosta joka päivä vieläkin paremman.

Perhetiimiin kuuluu johtavan sosiaalityöntekijän lisäksi 4 sosiaalityöntekijää, 4 sosiaaliohjaajaa, 1 perheohjaaja, 1 perhetyöntekijä ja 2 ma ohjaajaa. Perhetiimissä huolehditaan lapsiperheiden sosiaalihuoltolain mukaisten palveluiden sekä heidän täydentävän ja ehkäisevän toimeentulotukensa myöntämisestä. Palvelutehtävään sisältyy myös kunnassa toteutettava rakenteellinen sosiaalityö. Perhetiimissä on käytössä systeeminen työskentelymalli.


Salon sosiaalityön palveluille on myönnetty SHQS- laaduntunnustus. Tarjoamme työn tueksi mm. työnohjauksen, mahdollisuuden etätyöhön ja työhön liittyvää koulutusta. Ajokortti on välttämätön. Oman auton käyttömahdollisuus on toivottavaa, mutta ei välttämätöntä. Sosiaalityön palveluissa on käytössä kolme autoa.


Perhetiimissä sosiaaliohjaaja vastaa sosiaalihuoltolain mukaisista asiakasprosesseista ei- erityistä tukea tarvitsevien asiakkaiden osalta. Lisäksi sosiaaliohjaaja toimii tarvittaessa sosiaalityöntekijän työparina ja / tai asiakkaan omatyöntekijänä. Työhön kuuluu myös lähityöskentelyn toteuttaminen lapsiperheissä sekä päätöksenteko ehkäisevän ja täydentävän toimeentulotuen osalta.


Hakijalta edellytetään asiakaslähtöistä, reflektoivaa, arvioivaa ja kehittävää työotetta, hyviä yhteistyötaitoja, vahvaa ammatillista osaamista, hyviä suullisia ja kirjallisia ilmaisutaitoja sekä riittävää sosiaalipalveluiden ja -etuuksien ja sosiaalihuoltolain asiantuntemusta. Lisäksi edellytämme hyvää paineensietokykyä. Aikaisempi kokemus vastavasta tehtävästä sekä kyky soveltaa systeemistä työotetta katsotaan eduksi. Kielitaitovaatimuksena on hyvä suomen kielen taito. Muu kielitaito katsotaan eduksi. Työ alkaa 24.5.2021 tai sopimuksen mukaan.


Sosiaaliohjaajan tehtäväkohtainen palkka on 3035,88 euroa. Tehtäväkohtaisen palkan lisäksi maksetaan 6 kuukauden jälkeen henkilökohtaista palkanlisää. Virkasuhteessa noudatetaan 4 kuukauden koeaikaa. Kelpoisuusvaatimuksena on Sosiaalihuollon ammattihenkilöistä annetun lain (817/2015) 8 §:n mukainen kelpoisuus sekä Valviran lupa toimia sosiaaliohjaajana.

Tehtävään valitun on esitettävä nähtäväksi rikosrekisterilain tarkoittama rikosrekisteriote sekä hyväksyttävä lääkärintodistus.

Mielenkiintoisen työn lisäksi tarjoamme sinulle maksuttomia liikuntaryhmiä, työterveyshuollon palveluita, lounasruokailun henkilökuntahintaan, kouluttautumis- ja kehittymismahdollisuuksia sekä liikunta- ja kulttuurietuja. Panostamme hyvään johtajuuteen ja henkilöstömme hyvinvointiin. Tavoitteemme on olla joka päivä parempi kaupunki sekä asukkaillemme, yrittäjillemme, henkilöstöllemme että yhteistyökumppaneillemme. Olemme savuton työnantaja.

Lisätietoja antaa vs. perhesosiaalityön päällikkö Birgitta Halmetkangas puh 02 778 3001.

Pyydämme jättämään sähköisen hakemuksen osoitteessa www.salo.fi/rekrytointi. Jos tarvitset apua sähköisen hakemuksen jättämiseen ota yhteyttä rekrytointi@salo.fi. Mahdollinen paperihakemus lähetetään osoitteeseen Salon kaupunki / kirjaamo, PL 77, 24101 SALO. Kuoreen merkintä Hakemus /sosiaaliohjaaja. Myös paperihakemukset tallennetaan Kuntarekry- järjestelmään. Hakemuksia ei palauteta.

Hakuaika päättyy 14.5.2021 kello 12.00.

Lisätietoja

http://www.salo.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Lisätietoja antaa vs. perhesosiaalityön päällikkö Birgitta Halmetkangas, puh 02 778 3001.
Jos tarvitset apua hakemuksen jättämiseen, ota yhteys rekrytointiyksikköön rekrytointi@salo.fi.

Lisätietoja

Perhesosiaalityön palvelut

Salo on toisiaan täydentävien vastakohtien kaupunki. Täällä on hiljaisuutta ja yhdessä tekemistä, älyä ja tunnetta, ennakkoluulotonta teknologiaosaamista sekä ihmisläheisyyttä. Salo on lähes 52 000 asukkaan ja noin 5000 yrityksen kaupunki hyvien kulkuyhteyksien varrella. Yhteydet pääkaupunkiseudulle ja Turun suuntaan ovat nopeat sekä sujuvat, asuminen edullista ja monimuotoinen luonto meri-, joki- ja järvimaisemineen houkuttelee myös loma-asukkaita ja matkailijoita.

Salo on kansainvälisesti tunnettu langattoman tiedonsiirron monipuolisesta osaamisesta. Kaupungissamme on pitkät perinteet maataloudessa sekä metalli- ja puusepänteollisuudessa. Salosta löydät myös monipuoliset ostosmahdollisuudet sekä Suomen parhaan torin.


Osoite: Tehdaskatu 2, 24100 Salo
SALON KAUPUNKI - Savuton työpaikka

Sinulle suositellut työpaikat