Haluaisitko työskennellä maaseudun idyllissä Ylä-Pirkanmaalla, satojen järvien, jylhän luonnon ja upeiden ihmisten keskellä, siellä, missä 1800-luvun kansallistaiteilijammekin nauttivat elämästään?

Tähän aukeaa mahdollisuus Virrat-Ruovesi -yhteistoiminta-alueella sosiaaliohjaajan virassa nykyisen viranhaltijan siirtyessä työyhteisössä sosiaalitoimen muihin työtehtäviin.
Tässä virassa toimit sosiaaliohjaajana ja sosiaalihuollon viranhaltijana aikuissosiaaliohjaajan työssä Virrat-Ruovesi-alueelle nuorten ja aikuisten kanssa hyödyntäen moniammattillista yhteistyötä ja mukavaa työyhteisöä.

Odotamme aktiivista työotetta sekä vahvaa itsenäistä työskentelyä ja kykyä päätöksentekoon. Työnantajana tarjoamme sinulle joustavan ja ammattitaitoisen työyhteisön, kehittämismyönteisen ilmapiirin ja mahdollisuuden lisä- ja täydennyskoulutukseen. Lisäksi käytettävissäsi on Smartum-työsuhde-edut sekä monet etätyön mahdollisuudet.

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät Kunnallisen yleisen virka- ja työehtosopimuksen mukaisesti (KVTES). Koeaika on kuusi kuukautta. Valittavan on esitettävä ennen viran vastaanottamista hyväksyttävä lääkärinlausunto terveydentilastaan ja lain 504/2002 mukainen rikosrekisteriote.
Hakemukset jätetään kuntarekryn kautta 17.5.2021 klo 12mennessä.

Lisätietoja

https://www.virrat.fi/

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Johtava sosiaalityöntekijä Ari Takalo, mieluiten sähköpostitse ari.takalo@virrat.fi tai 044 - 787 1321

Lisätietoja

Virtain sosiaalitoimi

Virrat on 6600 asukkaan maaseutumainen kaupunki hyvien liikenneyhteyksien varrella Ylä-Pirkanmaalla. Kaupunkimme palveluksessa on n. 360 eri alojen ammattilaista, jotka tekevät työtään laadukkaiden ja hyvien palvelujen tarjoamiseksi asukkaillemme. Meillä eletään turvallista ja onnellista arkea hienojen luonnonmaisemien keskellä.


Osoite: Virtaintie 26, 34800 Virrat

Sinulle suositellut työpaikat